Iron Man.... i un pes mort que es diu Máquina de Guerra


Ja fa bastant de temps (de fet des de què es va acabar la Invasión Secreta) que la col.lecció del vengador dorado va acompañada per un "cosí germà" seu. Rhodey és qui porta l'armadura de "Máquina de Guerra", de fet no és que la porti.. forma part d'ella. Les armadures són bastant semblants, nomès que Máquina de Guerra és més "armamentística" que Iron Man, però aquí és on acaben les similituds. La col.lecció que acompanya a Tony Stark és d'un nivell força més baix i és una verdadera pena.

Fraction i Larroca han aconseguit amb la saga "El más buscado del mundo", un molt bon arc argumental (a falta de pocs números per concloure). Tony Stark cau en desgràcia desprès que els skrulls hagin intentat envaïr el planeta Terra sense éxit. El culpen de la invasió i posen a càrrec de tot el que ell controlava a Norman Osborn (alias Duende Verde).
Per evitar que secrets sobre els súpers apuntats a la llei que els obliga a donar el seu nom, caiguin en mans equivocades, Stark decideix borrar-se la memòria ja que allà és on enmagatzema totes aquestes dades. Això implica que perd la capacitat de poder portar les armadures, així que ha d'anar portant cada vegada una armadura més antiga i finalment ha hagut d'anar a buscar la primera d'elles.


De moemnt m'està agradant moltíssim però no tot són flors i violes. Máquina de Guerra és una porqueria, no només de guió sino de dibuix, una verdadera baixada d'ànims quan acabes Iron Man i et trobes cara a cara amb Rhodey. ja he passaty a no llegir-me les seves aventures, quan acabo Iron Man ja tanco el còmic. Una llàstima i una ràbia perquè pagues dos col.leccions quan nomès en llegeixo una. Al principi estaven lligades les dues col.leccions però ja fa números que no, per tant crec que les haurien de separar i així si algú es vol comprar Máquina de Guerra que ho faci.... jo segur que no.