Bones noves des de la Comic-Con de San Diego

Bé, aquesta fira de la Comic-Con és una mina de rumors i nous projectes... qui poguès algun dia anar allà en directe i estar de cos present en les presentacions de les novetats i projectes tant de còmics com de cinema i videojocs. De moment ens conformarem en llegir blogs i webs de gent que estan a primera línia i agafar allò que més ens interesa.

1- En primer lloc parlarem del que, per mi, és la perla d'aquesta convenció. La sèrie presentada per la AMC basada en el còmic de Kirkman: "The Walking Dead". Ja hem mostrat el póster de presentació i rumors varis de la sèrie. Doncs ahir es va fer la presentació oficial i flipa!!!!!!!!!. Aquí us penjo el tràiler de la sèrie:




http://www.youtube.com/watch?v=qBiI6YRfWIY&feature=player_embedded

Pel meu gust, genial!!!!!!!!!... tinc unes ganes de què arribi la tardor!!!!!!!!!... per diverses raons, les principals que s'acabi la calor i que arribin els "walkers"!!!!!!!.

A més a més d'aquest metratge s'han donat diverses informacions sobre la sèrie:
  • "The Walking Dead" será emitida mundialmente y de manera simultánea en más de 30 idiomas diferentes. En España por ejemplo se podrá ver el próximo otoño, al mismo tiempo que por ejemplo en USA."
  • "Darabont ha dicho que no puede esperar a poder contar con los personajes de Michonne y Tyrese para la segunda temporada… porque sí, AMC ha confirmado una segunda temporada ya!"
  • "Terminó la presentación indicando que la idea es sacar una versión de la serie en blanco y negro cuando esta salga al mercado DVD / Blu-Ray. " Quina gran notícia això de l'edició en blanc i negre!!!!!! Per suposat que jo me la pillaré sense cap mena de dubte!!!!!!!!!!

    Tota aquesta informació l'he treta del blog Uruloki... molt gran aquest blog.

2- Una altra informació que em fa molta il.lusió de sentir, és la que ens confirma a Adam McKay com a director de "The Boys" (el còmic irreverent de Garth Ennis i Darrick Robertson).



3- Grant Morrison confirma el seu passeig pel món cinematogràfic amb un projecte independent de nom "Sinatoro". De què va això?... doncs un home sense memòria i únic supervivent d'un accident automovilístic, es troba a la filla d'un cap de culte local. ella el convenç de lluitar contra les forces del mal que han conquerit la ciutat. Al llarg de la història, el nostre protagonista es veurà obligat a lluitar contra gàngsters i aliar-se amb astronautes, cowboys i sense sostre... vaja, que molt normaleta no serà la trama. A més a més Grant Morrison comenta que tot això estarà amanit amb atrezzo de cultura pop i amb molt existencialisme.



Doncs que voleu que us digui... que ja tenim aquí la propera palla mental de Morrison. A mi aquest home m'agrada, però sempre en petites dosis, quan se'l deixa fer amb molta llibertat és quan comença a cagar-la (New X-Men, Batman RIP....). Bé, ja veurem que tal li surt la cosa.

4- Han donat a conèixer el cartell oficial de la pel.lícula "Green Lantern". De moment no està malament, a mi m'agrada però també haig de dir que no sóc seguidor d'aquest personatge. A més a més han passat uns minutets de metratge del film que no he pogut aconseguir i no els puc penjar. Ryan Reynolds fa molt bona pinta com a Hal Jordan, a mi em pega bastant. El que no m'agrada és el traje que ja ha sortit fa dies.


5- Han tornat a penjar un nou pòster del remake americà de "Let the Right One In". Comenten que un dels millors elements del film, és la química entre els 2 personatges infantils de la història.

6- Des de Marvel han resolt un dels dubtes que tenien els fans de Thor. Han presentat els cascs dels personatges principals: Thor, Odin i Loki. Aquí els teniu però el que no han dit és si el portaran posat molta estona o fins hi tot si nomès serà un petit atrezzo que apareixerà en algun moment del film per fer feliços als més fanàtics.




També han posat una vitrina amb el "guantelete infinito" que apareix en la pel.lícula. Donen idea de què poder apereixeria Thanos com a malvat?.... o que poder apareixerà en posteriors seqüeles?


7- S'ha confirmat la segona part de "30 Días de Oscuridad" que anirà directament al mercat domèstic. El seu títol serà "Dark Days" i Steve Niles ha dit que serà bastant fidel al còmic i que per tant els fans de la saga estaran molt contents. Aquí una imatge que dóna molt bona pinta al projecte. Recordem una miqueta que en la segona part de la saga, Stella Oleson, la muller del sheriff, escriu un llibre sobre el que va passar a Barrow i va fent conferències sobre els esdeveniments allà explicats. La gent s'ho pren com si fos una història de ficció tot i que esdeveniments posteriors demostraran que no és així.



8- De la mateixa manera que s'ha presentat el logo de "Green Lantern", Marvel ha fet el mateix amb el projecte "Avengers". Cal dir que Marvel ha sabut guanyar-se al públic doncs ha reunit a tots els actors que faran de "Vengadores" i a més a més han passat un teaser de "Captain America: the First Avenger".... i sembla que estava ambientat en la Segona Guerra Mundial.



Però no s'han quedat aquí.... han portat una rèplica de l'escut del Capi!!!!!!!!!!... això és fer un bon cop de merchandising!!!!!!!

9- DC guanayarà la partida a Marvel en el camp dels videojocs. Nomès cal veure la proposta que fan d'un joc online i que molt probablement serà gratuït o almenys això vaig llegir en alguns blogs. Aquí teniu el tràiler i flipeu.


http://www.youtube.com/watch?v=EWQHYUsptJk&feature=player_embedded