"Sucker Punch", "The Walking Dead", "Let me In" i "Tron Legacy"....

Bé aquí us deixo el que m'he anat trobant de la Comic-Con aquests dies. Tenim pòsters de presentació per un tubo, "The Walking Dead", "Let me In", "Sucker Punch" i un nou tràiler de "Tron Legacy"... que és una passada perquè han utilitzat una tècnica de rejuveniment del rostre de Bridges que és una passada!!!!!!!!!!!. Bé aquí us passo totes aquestes petites joies......



En primer lloc els pòsters de la nova peli de Zack Snyder en la que la protagonista és tancada en un manicomi i allà viatjarà a diverses realitats alternatives per poder escapar del seu destí... una lobotomia. Semblen impressionants els diversos mons en els que es situen les aventures de Baby Doll. De moment els pòsters impressionants, a veure que passa amb la peli perquè aquest director el trobo genial.













Tenim també un pòster de presentació de la nova estrella de la corona de la AMC, la sèrie "The Walking Dead". El pòster és brutal!!!!!!!!!!.... poques coses a dir... només que mireu-lo i remireu-lo perquè és brutal...... jo en vull un!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



La nova pel.lícula de vampirs amb que s'estrenarà la secció fantàstica del festival de Sitges, també té nou pòster que s'afageix als ja vistos. Està prou bé, li dóna un toc com més fosc i més de sang i fetge. La diferència amb el pòster de la original és que aquella, no donava aquesta sensació. De fet veus el pòster i no tens perquè pensar que la peli va de vampirs.




Finalment un nou tràiler de "Tron Legacy" amb la cara rejuvenida de Bridges. Perillen els actors novells que no són famosos?.... je, je, je... espectacle assegurat!!!!!!!!!!!!!!!!!



Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=vOsHkjKA21c&feature=player_embedded

Però no nomès el tràiler ens ha portat la Comic-Con... què us semblarien 3 minuts de la peli?.... aquí els tenim!!!!!!!!!!!!!..... impressionant!!!!!!... visualment excel.lent!!!!!!!!!!!!.... aveure que tal el guió.......

Metratge: http://www.youtube.com/watch?v=kxolhNz6n4o&feature=fvsr