Macabre


Pel.lícula de terror tailandesa que intenta, sota el meu punt de vista, fer una mena de "Masacre de Texas" a la tailandesa. Un grup d'amics ajuden a una noia que troben pel carrer a la que acaben d'atracar. Decideixen acompanyar-la a casa seva i ella vol agraïr la seva ajuda amb un sopar preparat per la seva mare (que ja veus d'entrada que molt normal no és).

Comencen a aparèixer la resta de components de la família i a quin més estrany. Sense molts preludis comencen a succeir-se situacions de sang i fetge a dolorazo!!!!!!!!!!!! La pel.lícula comença a decaure des del moment en què entren a la casa, les situacions són totalment ridícules i forçades per tal que la pel.lícula pugui tirar endavant. No entres a casa d'un estrany i et poses a dormir a una habitació i menys quan l'anfitriona té una veu d'ultratomba i sembla molt més jove que els seus fills.

Però bé, sembla ser que el motiu que mou a aquests assassins és traficar amb carn humana per aconseguir vida més llarga. El tema està una mica sobat però és acceptable perquè això sempre fa una mica de cague. Les situacions són força ridícules i estrambótiques..... de fet no puc explicar-les perquè s'han de veure, això sí sang en tindràs per parar un carro... fins hi tot un tiu al que han tallat a l'alçada de l'hombro amb una serra elèctrica té temps d'agafar una pistola i passar-li al seu company.
Potser la pitjor part del film és quan arriba la policia... realment ridícul i des de d'aquell moment la peli cau en caiguda lliure. Nomès mireu-la si no teniu res a fer.


Director: The Mo Brothers
Guionista: The Mo Brothers
Actors: Shareefa Daanish, Julie Estelle, Imelda Terrine, Arifin Putra


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=j6gSjjqhPC4