Ultimate Spiderman... Lafuente s'ha secat...

Per favor que trguin ja aquest tiu de la col.lecció del trepamurs!!!!!!!!! Lafuente és, des del meu punt de vista, un verdader pes mort per qualsevol col.lecció que el fitxi. Feia molt de temps que no veia dibuixos tan mal acabats i amb uns fondos de vinyeta realment tristos. A vegades els fondos poc treballats es podien perdonar per un treball execel.lent dels personatges però, aquest no és el cas ni de bon tros.
He vist "Spidermanes" realment tristos i que feia pena veure'ls, però aquest és el màxim exponent de la poca qualitat. Fins hi tot el guió de Bendis queda ridiculitzat. Ja havia dit que aquest Spiderman estava ratllant el ridícul i que semblava un còmic per nens i nenes de primària, però sense cap mena de dubte el dibuix no ajuda res de res.
Aquest estil de manga adolescent és realment desencoratgedor, ja costa seguir el còmic pel guió com per posar-se a mirar els dibuixos..... com no millori al llarg del primer acrc argumental una col.lecció que tatxaré de les meves lleixes...