Resident Evil III: Extinction

Ahir per la nit, desprès d'haver portat un moble amb lleixes de casa mons pares, vaig posar-me a veure la tercera entrega de Resident Evil, escrita per Paul W.S. Anderson. En el meu record, la segona entrega... una verdadera porqueria!!!!!!!!!!!!!!!!!! A veure com s'ho feien per millorar-ho i aixecar la franquícia.
Doncs la veritat és que no ho van fer tan malament. Aquesta penúltima entrega (la 4rta està al caure, Resident Evil: Ultratumba) té moments bons i fins hi tot es podria dir que fan un homenatge al mestre del suspens........ atac dels ocells zombies al convoy (no us recorda res?). El principi està prou bé, et manté una mica intrigat tot i no sorprendre res de res, et manté entretingut. Alice (Milla Jovovich) viatja tota sola per evitar la seva localització per part de la coorporació Umbrella. Troba un convoy al que decideix unir-se tot i saber que no es pot quedar molt de temps perquè els posarà en perill. Té informació que indica una població d'Alaska a la que no ha arribat la infecció... no hi ha zombies......

Per altra banda Umbrella té un científic que investiga la possibilitat de domesticar als zombies i necessita la sang de l'experiment original (Alice) per poder aconseguir aquesta fita. Però com sempre està bastant malalt del cap i comença a experimentar pel seu compte. Aquest argument podria haver estat relament més explotat però no ho han fet i crec que han deixat perdre el punt més atractiu del film.

Per suposat hi ha lluites espectaculars entre Alice i els zombies d'Umbrella, trets al cap, mossegades al coll.... lo típic d'aquesta gent no morta. No és una mala pel.lícula però no mès serveix per entretenir una tarda nit dolorosament aborrida.
Fitxa tècnica:
Director: Russell Mulcahy
Guionista: Paul W.S. Anderson