Resident Evil II: Apocalypse


Estic en fase de veure pel.lícules de terror, acció, scifi..... aquelles que et fan passar una estona entretinguda i amb les quals et sols emportar unes decepcions brutals... però bé, ahí estamos. Aquesta vegada li ha tocat a "Resident Evil II: Apocalypse". Doncs que voleu que us digui, estaríem parlant d'una d'aquelles decepcions que et trobes al llarg d'aquest tipus de cinema. Haig de dir que Milla Jovovich em va decepcionant cada vegada que la veig (no físicament que continua molt guapa) en els seus nous papers ("Ultraviolet", "La cuarta fase", "Una escapada perfecta"....). Al principi semblava que podria ser una actriu bastant selecta però desprès de "Juana de Arco" i "Million Dollar Hotel" els seus papers han explotat més el seu aspecte que no pas la seva capacitat interpretativa.

Però bé, ens trobem a Racoon City desprès que el virus T hagi començat a escampar-se per la ciutat. Umbrella aïlla a la gent i els zombies van campant per la ciutat a sus "anchas" mentre els pocs supervivents les passen putes. Hi ha un nou personatge femení que és més "chula que Dios" i un soldat que apreix en la tercera entrega també "más chulo que nadie". Han de trobar una nena i salvar-la per poder sortir de la ciutat però el projecte Némesis els ho intentarà impedir.

Bé doncs aquesta és la història d'aquesta segona entrega. Bastant normaleta i que té un excès de "chulería" per part dels personatges (semblen Stallone o Willis en pel.lícules dels 80).
Si t'agrada moltíssim la saga de Resident Evil i no pots passar sense veure-la endevant però, si tens altres coses a fer i altres pelis per veure... millor.

P.D... perquè un tio que porta un casc i li donen una patada crida de dolor es desmaia? Clar que fa mal, però si portes el casc..... lo de desmaiar-se....... vámonos!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fitxa tècnica:
Direcció: Alexander Witt
Guionistes: Paul W.S. Anderson
Actors: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Oded Fehr

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=HAdO0EjgVKg