Sinister Spiderman


Amb l'excusa de la saga "Dark Reign" han aparegut col.leccions paral.leles limitades ("Sinister Wolverine", "La lista", "Vengadores Oscuros".....) que completen els esdeveniments dels fenòmens succeïts desprès de "Secret Invasion". En aquesta versió fosca d'Spiderman, l'antic "Escorpión" és agafat pel paràsit al.lienígena i formen el nou "Veneno" que Osborn agafa per fer-lo passar per Spiderman dins del seu nou grup de Vengadores.

Brian Reed és el guionista encarregat d'explicar-nos aquesta aventura de Spiderman (Veneno realment) en la que se'ns presenta un Veneno gamberro, gamberro. Nomès pensa en menjar i tant se li'n fot si el veuen o no. Norman Osborn per suposat, no està molt content amb aquesta actitut i per fastidiar-lo el fa ser l'heroi oficial del nou alcalde de NY (Jonah Jameson). Això fa enrabiar de mala manera a Veneno que decideix fer-li una gamberrada. Osborn s'entera i envia a dos dels seus homes (Bullseye i Daken.... fixeu-vos que dic els seus noms reals i no els de mentida ja que Osborn no vol que la gent vegi a Ojo de Halcón i Lobezno atacar a un company vengador) per liquidar-lo.


Així se'ns explica una gamberrada il.lustrada per Chris Bachalo. És increible lo bé que dibuixa aquest home... a mi m'encanta. El que passa és que no tots els números de la saga estan entintats pel mateix artista i es nota. No vull dir que és un còmic dolent però el que sí puc asegurar és que passarà sense pena ni glòria. Amb el que a mi m'agrada Veneno i com s'ha d veure aquest personatge..... llàstima que no se'l prenguin en serio.