30 Días de Noche: Red Snow



I aquí tenim una altra aventura de chupasangres enmarcada en el món de "30 Días de Noche". En aquesta ocasió tant el guió com les il.lustracions corren a càrreg de Ben Templesmith i temporalment es situen en la Segona Guerra Mundial.

La història que ens explica Templesmith va sobre dos grups de soldats enemics i com s'han d'ajudar per poder sobreviure als vampirs. Una companyia nazi formada per soldats de la mort, van buscant per la Estepa Rusa petits poblats soviètics i aniquilar qualsevol persona que allà es trobi. Per altra banda tenim l'exèrcit Roig amb "cosacos" (soldats a cavall i que tenen com a arma preferida l'espasa) que intenten elminar del seu país qualsevol presència del tercer reich.

En un dels poblats abandonats que esquitxen la mare Rúsia, es troben els 2 grups enemics. En un principi lluiten contra ells fins que són atacats per uns vampirs encapçalats per una nena amb cuetes. Des d'aquell moment decideixen ajudar-se per poder fugir d'una mort segura. Llavors entren en escena la traïció, el recel i la naturalesa humana.

Còmic que no ens explica res de nou. Història més que explicada en molts còmics i pel.lícules però que sempre és entretinguda i dóna bon resultat. Si voleu tenir la col.lecció sencera de la saga "30 Días de Noche" adquiriu-lo però si esteu esperant una gran aventura i una història inolvidable.... millor deixeu-lo a la botiga i busqueu un altre destinatari pels vostres diners... us recomano sense cap mena de dubte "Los Muertos Vivientes nº11".