The Last Resort

Els zombies estan de moda... doncs aprofitem la situació i embarquem-nos en una "cruzada" per llegir i veure, tot el que poguem sobre els "no muertos"!!!!!! Seguint aquest crit de guerra em vaig adjudicar l'obra de Jimmy Palmiotti, Justin Gray (guionistes) i Giancarlo Caracuzzo (dibuixant).
Aquesta obra amb final obert i que, per suposat, tindrà continuació.... ens explica la història d'un grup de persones que sobreviuen a un accident d'avió ocasionat per una tormenta brutal. Aterren d'emergència en una illa molt petita que consta d'un únic "resort" i on la gent va a passar uns dies de relax, platja, descans.....

Tothom dóna gràcies (tothom que s'ha salvat, clar...) per haver sortit vius de l'accident d'avió però ben aviat començaran a menjar-se (i mai millor dit!!!!) les seves paraules. Aquesta illa té una cosa molt estranya i és que encara no han trobat a ningú, les infraestructures estan totes destroçades i.... de sobte pateixen atacs de gent que se'ls vol menjar!!!!!!!!!!!! No hi ha cap mena de dubte, l'illa està ocupada per ZOMBIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se'ns explica l'origen d'aquesta infecció implicant, de forma paral.lela a la història dels sobrevivents, als responsables de tal virus militar. Ells també han arribat a l'illa i intenten escorrir el bulto per tal que no els culpin de res. El desenvolupament de la història no és molt original però sí entretingut. Els personatges intentaran fugir de l'illa per sortir d'aquest malson. Ens pot resordar una mica la història del "Amanecer de los Muertos", gent tancada en un lloc i que vol fugir.....

Hi ha una cosa que no m'agrada i que es dóna en alguns còmics i en aquest en concret. Les portades són del gran Darwyn Cooke que no té resa veure amb l'il.lustrador de la història. Això és una merad perquè un còmic t'entra en primer lloc, per la portada. Vas directe cap allà i quan l'obres veus que els dibuixos no són del mateix autor, cosa que en algunes ocasions és bona i en altres és dolenta.
Així doncs un còmic que no és dolent, és entretingut. Si t'agraden els zombies compra'l... si no, millor que te l'estalviïs.