ADAMANTIUM NEWS: Teaser "the Avengers", Spiderman als 4F?, la nova "Wonder Woman", "Holy Terror" de F.Miller, "Dead Space" al cine, tràiler "Devil"

Bon dia a tothom. Avui no hi ha moltes coses a dir o com a mínim les cosetes que he llegit no m'han acabat de fer trempera. Es nota que és Agost.....

1- En primer lloc començarem forts... teaser de la peli "Avengers". Encara falten dos anyets però ens han donat ja una mica de peixet. Crec que aquesta pel.lícula serà d'aquelles que ens aniran donant petites dosis de "metadona fílmica" per tal de fer-nos passar el mono.


Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=hVzHYIsLAh8&feature=player_embedded

2- Una coseta que ahir vaig obviar però que avui he tornat a llegir i potser no li vaig donar la importància que té. Resulta que algo bastant important està a punt de sacsejar el món de Peter Parker. Desprès de la merda (segons la meva humil opinió) que van ser "One More Day" i "Brand New Day", sembla que Dan Slott ha decidit fer quelcom de nou amb Spidey. Totes les alertes van saltar quan va aparèixer una il.lustració del nebot de May Parker, efundant-se un uniforme que recorda molt a l'estil dels 4F.


Diu Dan Slott, que Peter tindrà una feina a la seva alçada i que les seves relacions personals canviaran. Gràcies a aquestes informacions i el fet que els 4F estiguin en un arc argumental que es diu "Three", tothom a començat a treure conclusions. Us poso les paraules de l'actual guionista de l'aràcnid en la Comic-Con:

No me querría meter en el terreno de Jonathan Hickman, pero tiene una grandísima historia en elaboración llamada ‘Tres’. Y si a tres le añades uno tienes de nuevo Cuatro. Ha habido mucha especulación al respecto de lo que sucederá al fianl de Tres. Ante eso yo añado, que si algo realmente gordo les pasase a Los 4 Fantásticos para pasar a ser tres (miembros), no se, por ejemplo, si perdiesen a su miembro más fuerte, quizás les iria bien tener a alguien en el equipo con super fuerza arácnida. O por ejemplo, si alguien como Franklin sufriese una gran perdida sería importante para el tener a su lado a su superheroe favorito a quien tanto admira para servirle de apoyo y ayudarle a seguir el camino bueno. O si por ejemplo, fueses uno de los mejores amigos del arácnido dejarías muy claro a tus compañeros de equipo que querrías que tu lugar lo ocupase alguien como Spider-Man. O… si perdisen al miembro más inteligente del equipo, el encargado de manejar todos esos cachivaches tecnológicos necesitarías a alguien del nivel de Peter Parker a nivel cientifico-tecnológico en el equipo.”

Doncs ja tenim a ràdio macuto donant pel sac......

3- Ha aparegut als USA el número 601 de Wonder Woman i amb ell el nou "look" de la filla d'Hipólita. J.M. Stracinsky ha donat un giravolt a l'univers de l'amazona. Sembla ser que la relació de Diana amb la resta de les amazones canviarà de forma bastant important i a més a més un assassí s'encarregarà de separar una mare de la seva filla al matar a Hipólita.


Per aquesta raó Stracinsky creia que el look de Diana (69 anys amb el mateix traje) havia de canviar i ha estat el dissenyat per Jim Lee el guanyador. Personalment haig de dir que no segueixo aquest personatge de DC però desprès de com han presentat aquesta nova situació de Diana, li donaré una oportunitat. A veure quan arriba aquí.


4- Frank Miller i les seves històries. Aquest home està preparant noves coses. Ja havíem comentat que està preparant "Xerxes", la precuela de "300", però aquesta no és l'única novel.la gràfica en preparació. "Holy Terror" és la nova història que havia d'estar protagonitzada per Batman però que finalment no serà el cavaller de Gotham qui hi aparegui. S'ha inventat un nou justicier per lluitar contra "Al-Qaeda", el seu nom és "The Fixer". Sembla ser que ha estat entrenat per lluitar contra el mal i mentre no troba amb qui lluitar va fent de justicier per la seva ciutat. Quan aquesta és atacada veu clarament quin és el seu destí.
Que voleu que us digui, doncs que a aquest home li haurien de fer una mica de filtre i començar a evitar que tiri pel water tot lo bo que ha fet. Clar està que no es pot parlar sense haver llegit però, la pinta no és molt bona que diguem. A més a més, cal fer un còmic en què un "superhero" nordamericà lluiti contra una cèl.lula terrorista islàmica?...... què ha tornat Bush i no m'he enterat?

5- Simon Bisley ha presentat nous pòsters de la pel.lícula "Centurion" de Neil Marshall. La veritat és que de la pel.lícula poca cosa he sentit i no és que tingui moltes ganes de gastar-me 8 euros en veure-la però, el póster de Bisley sempre és un plaer. M'encanten les il.lutracions d'aquest home tant en "Lobo", com en "Batman", "Lobezno"........ m'agraden molt les seves formes exagerades. Aquí us deixo el póster.



6- Sembla ser que "Dead Space" tindrà adaptació a la gran pantalla en imatge real. S'havia fet una precuela d'animació("Dead Space: DownFall") bastant bona i pel meu gust molt correcte dels fets que havien portat al desastre en aquella nau. Doncs resulta que aquesta pel.lícula serà també una precuela. No sé si serà com la d'animació que ens explicarà els fets anteriors al joc però, el que és segur és que serà una precuela.


7- Apareix el nou póster de la pel.lícula que ha pensat Shyamalan per intentar refer-se del que ha estat un dels seus pitjors productes "The Last Airbander". Aquesta adaptació d'un manga sembla que no ha sortit tan bé com s'esperaven i fins hi tot va ser xiulat a la Comic-Con quan va aparèixer per anunciar "Devil", el nou producte que ens ocupa. Es tracta d'una pel.lícula de por que té bastanta bona pinta però que mai se sap com acabarà sortint. Un grup de persones es queden tancades en un ascensor i.....


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=bITfOdMmRY8

8- Aquesta última notícia no sé ni si val la pena posar-la. Resulta que Joel Silver està en contactes amb Mel Gibson per la cinquena entrega d'"Arma Letal". Això semblaria impossible veient quina ha estat la trajectòria de Gibson els últims temps, però resulta que els escàndols per maltractaments a la seva ex, les seves conductes xenòfobes i els seu mal humor, l'han portat a una situació bastant dolenta on cap dels projectes on treballava semblen que continuaran. D'aquesta manera ha d'entrar en propostes que abans havia desestimat. Per suposat la pel.lícula de víkings que estava preparant se n'ha anat a norris.