ADAMANTIUM NEWS: "The Expandobles", tràiler "Don't be Afraid After Dark", "Dylan Dog: Dead of Night", "Caged", concept art "Suck Punch"

Bé, com que cada matí em dedico a mirar que és el que han escrit els blogs que segueixo, he decidit de fer un petit resum de tot allò que llegeixo i que crec que val la pena comentar.... sempre seguint el meu criteri, eh!!!?
Doncs bé estrenarem aquest noticiari en ple Agost, época de poques novetats i pocs moviments sobretot desprès de la Comic-Con de San Diego on tothom va posar "toda la carne en el asador". Bé, avui hi ha poquetes coses que m'hagin cridat l'atenció i la majoria són tràilers de nous projectes. Aquí els teniu:

1- Començarem amb la pel.lícula de l'estiu sense cap mena de dubte: "The Expandables". L'última pel.lícula d'acció del monstre Sly Stallone que dirigeix, guionitza i protagonitza ell mateix. Ha aconseguit reunir tota la plana major d'actors de pelis d'acció de la seva época i els ha encabit en una història que estic segur serà un bodrio però sense cap dubte aniré a veure-la al cine. Per promocionar aquest film Stallone protagonitza aquest vídeo que trobo genial!!!!!!!!... de lo milloret en promos que he vist mai!!!!!!!


Vídeo: http://www.youtube.com/expendables


2- Guillermo del Toro està de moda tius, no hi ha cap mena de dubte. No sembla que haver renunciat a "The Hobbit" l'hagi enfonsat si no tot el contrari, sembla que l'home ha decidit agafar amb força l'espai que ha deixat Bilbo en la seva agenda. Té una quantitat de projectes impressionants en la seva agenda i no nmès com a director si no també com a productor. Alguns exemples són "Los Ojos de Julia", "Splice", "La Mansión Encantada" i la que ens ocupa avui "Don't be Afraid of the Dark" (en aquesta ocasió és productor i guionista).

Avui ha sortit el primer teaser d'aquesta nova pel.lícula de terror que s'estrenarà de cara al 2011. El tema és bastant esgarrifós doncs s'inclouen ingredients com una "madrastra", un caseron oblidat de la ma de Déu, ombres que es mouen...... bé que estic segur que passarem un magnífic mal tràngol.



Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=mXKbpZs8gHY


3- Nova adaptació d'un còmic europeu a la gran pantalla, aquesta vegada es tracta de "Dylan Dog" un detectiu del sobrenatural. El còmic va ser creat per Tiziano Sclavi i ens explica les aventures d'un detectiu i els casos a resoldre. La major part de les seves històries tenen un aparador d'horror i fantasia sobrenatural però en el fons parla de les pors i patiments humans. Veurem si Kevin Munroe aconsegueix plasmar l'essència del personatge en el film. El protagonista és Brandon Routh que tot i donar el pego, l'última cosa que em ve al cap d'ell és el Superman de Brian Singer i no són coses bones les que recordo. Bé esperem que això no empanyi el seu trebal en "Dylan Dog: Dead of Night".


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=B0V2Ew0muck&feature=player_embedded


4- Acabarem amb una peli de terror francesa que sembla que tingui bona pinta. "Caged" està previst que s'estreni aquesta tardor. Ens parla del viatge realitzat per una estudiant d'infermeria que decideix viatjar pel món per ajudar als altres.... però poder aquests altres no tenen la mateixa idea que ella.
Sembla que està en la línia de "Martyrs", un terror angoixant i molt sec, sense adornaments ni censures. La direcció del film corre a càrrec de Yann Gozlan, a veure que tal se'n surt. Si la passessin a Sitges aniria a veure-la.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=QbCVw4NwHBA&feature=player_embedded



5- Han aparegut nous "concept art" per la nova pel.lícula de Zack Snyder ,"Suck Punch". Són bastant xulos i el tràiler que he vist de la peli té molt bona pinta. Com a mínim estèticament ho passarem d'allò més bé.