ADAMANTIUM NEWS: "Commando"... cal un remake?, "X-Men: First Class"... fart dels rumors d'aquesta peli, "Monster".. la promesa de la ciència ficció

Bé, sembla que la cosa no avança gaire últimament i de tot el que llegeixo poques coses em criden l'atenció però, del poc que hi ha de bo intentarem fer una petita noteta de breus:


1- Sembla ser que arriba la moda de fer pel.lícules d'acció a l'estil dels 80. Tot degut a la "The Expandables" del botoxià Stallone. Però no us preocupeu que si no aconsegueixen idees noves en recullen d'antigues. Això és el que ha passat amb aquest producte del 1985 de la Fox, "Commando". Sembla ser que volen fer un refregit d'aquesta pel.lícula d'acció protagonitzada per Sam Worthington (miedo me da). Aquest tiu no para i tampoc para de fer-ho tan malament com pot. L'única peli que m'ha agradat com ho fa és "Avatar", la resta ("Terminator: Salvation", "Clash of the Titans".... quina diarrea actoril) una porqueria.




2- D'aquí a 15 dies comencen a rodar el rellançament de la franquícia mutant. Sembla que ja tenen la major part dels actors lligats menys 2 personatges que crec, són claus per la pel.lícula: Scott Summers i Jean Grey. Aquest projecte em fa una por que ni us ho imagineu. Cada vegada hi ha més actors implicats i per tant més personatges que hi apareixeran. Que jo recordi (i tampoc em feu molt de cas) els personatges inicials de la patrulla eren Cíclope, Jean Grey, la Bestia, el Ángel i el Hombre de Hielo. De moment en la llista de personatges que apareixeran en la pel.lícula no apareixen ni el Ángel, ni el Hombre de Hielo i en canvi apareix Mística, Azazel (el pare de Rondador Nocturno), Willow (un mutant nou).....
Si es fa una cosa així que es faci bé i si no, no cal posar les dents llargues als fans i deixar-los desprès amb una merda de regust de boca. Pel meu gust que serà una porqueria. Aquí teniu la llista definitiva d'actors i personatges (le treta del blog "Uruloki"):



"Confirmados: James McAvoy será el Profesor Charles Xavier, Michael Fassbender será Magneto, Nicholas Hoult será la Bestia, Alice Eve será Emma Frost, Caleb Landry Jones será Banshee, Jennifer Lawrence será Mística, Kevin Bacon será el gran villano, puede que Sebastian Shaw, Rose Byrne será Moira MacTaggert, Jason Flemyng será Azazel y Oliver Platt un tal The Man in Black.
Sin confirmar:
Aaron Johnson como posible Cíclope (cada vez apunta más a que no), Lucas Till como Havok, Erica Hosseini como Willow y Kevin Pennington como Multiple Man."


3- La ciència -ficció sembla que comença a aixecar el vol de nou desprès d'èxits (tant de taquilla com "Avatar", "Distrcit 9" i de crítica com "Moon"). A més a més venen alguns projectes força interessants com "I'm Mortal", "Skyline" i la més esperada de totes "Monsters" (amb permís de J.J. Abrahms i Spielberg amb la seva "Super 8"). Aquesta pel.lícula de baix pressupost està aixecant unes espectatives molt altes. Esperem que les aconsegueixi i que tots poguem disfrutar d'una nova època de gran cinema sci-fi.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=P7o7YMvKZtw&feature=player_embedded