ADAMANTIUM NEWS: "The Goon", "The Walking Dead","Chop", Detective Comics...

1- Ha arribat el nou tràiler de "The Goon" (aquí conegut com "El Bruto"). Una producció de David Fincher (director de projectes com "Social Netwok", "Seven", "Fight Club", "Zodiac"....) i que ara apadrina aquesta adaptació cinematogràfica del còmic d'Eric Powell. La veritat és que té una pinta de lo més "apetitosa"!!!!!!!!!!!!!!

El còmic ens explica la història del "Bruto" que lluita contra manades de zombies, vampirs, homes llop... el que sigui. No hia res que se li resisteixi.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=XunFLU0-flY&feature=player_embedded




2- Ens arriba, per fi, el tràiler oficial de la sèrie més esperada d'aquesta tardor.. "The Walking Dead" de la cadena AMC. S'estrenarà la nit de Hallowen (mira que són d'espabilats aquests americans...) i la veritat és que té una pinta que enamora.

Aquesta sèrie ens explica les aventures d'un conjunt de supervivents a una plaga zombie que assoleix a tot el món. Està basada en el còmic de Kirkman que porta el mateix títol i que s'ha convertit en un dels còmics de culte dels últims temps. Espero que la sèrie sigui igual d'impactant i que calqui les vivències que hi ha entre els personatges que, de fet, són la clau de l'èxit.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=EDN1g1BrQH0&feature=player_embedded

3- Pel.lícula de por, d'aquelles que saps ben bé com sortiran perquè pot ser de lo més horrible (en el mal sentit) fins a lo més terrorífic (en el bon sentit) que et pots tirar a la vista. "Chop" està dirigida per Trent Haaga (guionista de "Deadgirl"... normaleta) i ens explica la història de dos joves que en principi semblen ànimes càndides i s'hauran d'enfrontar amb el seu passat en presència d'un pscicòtic... ja veurem a veure què.











4- Scott Snyder és l'encarregat d'agafar les regnes en la nova etapa de "Detective Comics" i pel que sembla té les idees bastant clares. No nomès això si no, que m'encanta l'enfoc que li vol donar a Batman. Vol que el millor detectiu del món torni a ser allò que la pujat on està... un gran detectiu. Vol recuperar aquella vena més detectivesca del cavaller gothamita i em sembla genial. A més a més vol que la ciutat de Gotham sigui un personatge més en les seves històries... quina gran notícia, no? Esperem que les espectatives es vegin complertes.