ADAMANTIUM NEWS: "Iron Fist", "Red Dead Redemption", "NightFall"....

1- Marvel continua donant sortida als seus personatges. Iron Fist és l'escollit per continuar sumant projectes a la cartera de pel.lícules futures entre Marvel i Disney. Sembla ser que l'escollit per donar forma al guió és Rich Wilkes (guionista de "pel.lícules com "xXx"). Per què no es busquen professionals de més pes? Lo dolent d'agafar gent d'aquest calibre és que tens un % molt elevat de fer un trunyo com "Daredevil", "Elektra" i d'aquesta manera carregar-te personatges que podrien ser molt interessants. A aquest pas l'única cosa amb cara i ulls seran les seqüel.les de la futura "Avengers" i poca cosa més.



2- Una nova adaptació d'una novel.la gràfica, "Nightfall". Els vampirs tornen a sonar per "mossegar" a la gran pantalla. En aquesta ocasió la història de Scott O. Brown ens explica com un humà és enviat a presó i aquesta està custodiada per vampirs. L'encarregat de posar en imatges reals les vinyetes del còmic, serà el responsable de la genial "Saw" ( James Wan).
Els vampirs són els personatges fantàstics que més pasta han donat en la seva presència en taquilla. Segons un article del TheHollywoodReporter.com són 7 bil.lions de dol.lars els que mostren la gran tirada dels "chupasangres" en la gran pantalla.
Com que els del mundillo cinematogràfic no són tontos, ja s'estan preparant nous projectes sobre els descendents de Dràcula (a part de l'esmentat "Nightfall") com per exemple, "Let Me In", "La Historiadora", "Dracula Year Zero" i la cuarta entrega de "Underworld". Així que no patiu que tindrem inmortals dels Carpats durant molt de temps visitant les nostres pantalles.

3- Atenció al pedazo de rumor que està circulant per internet que col.loca a Brad Pitt al capdavant d'aquest nou projecte. El videojoc es veu que és una canya, jo no l'he jugat perquè aquest tipus de jocs no m'acaben de fer el pes. El tema de la història és el xantatge que li fan a un ex fora de la llei de nom John Marston, per tal que capturi al seu es company Bill Williamson que està fent de les seves en la frontera Mèxico-USA. A veure en què queda tot això.