ADAMANTIUM NEWS: "I saw the Devil", "Batman Inc.", "Frankenweenie", "Kilowog", "SkyLine", "Daredevil", "Panzer 88"....

Avui hi ha algunes cosetes a comentar:

1- Ens arriba el tràiler de la que sembla, serà la bomba coreana del 2010.... "I saw the Devil". La pel.lícula és un thriller en el que un antic agent de policia busca venjar la mort de la seva dona i diguem que no ho fa de la manera més ortodoxa possible. Sembla ser que s'han hagut de fer 3 montatges de la pel.lícula per poder obtenir una cal.lificació de +18, ja que tenia una de +19 i això és gairebé com si fos "X" i a Corea ja no hi ha cines per auqest tipus de pel.lículas. Sembla ser que la podrem veure al Festival de Sitges 2010..... a veure si és veritat!!!!!!


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=RWF40jR4HmE&feature=player_embedded


2- "Batman Inc" serà el nou projecte de Grant Morrison amb el cavaller de Gotham. Per aquest nou projecte s'ha dissenyat un nou trajo (David Finch) per l'home "murciélago".... (no sé que li veuen de nou). Sembla que recupera el logo amb el fons groc que havia perdut feia alguns anys. Aquesta nova col.lecció sembla ser que aporta una nova visió de Bruce Wayne sobre la seva missió com a Batman. Desprès de tot el que ha passat, pren consciència de què ell solet no podrà fer-ho tot i decideix reunir aliats.
Sembla ser que la reincorporació del logo groc seria com la marca d'un grup d'herois amb la senyal del rat-penat a l'estil Club de los Héroes (que ja hem pgut veure en algunes aventures de Batman).



3- Han aparegut unes imatges de concept art de la nova aventura que prepara Tim Burton en stop-motion i 3D. La pel.lícula es dirà "Frankenweenie" i com podem veure no dista molt de les grans "La Novia Cadáver" o "Pesadilla antes de Navidad". En aquesta ocasió hi ha un jove que ressucitarà al seu gos desprès de ser atropellat.


4- Un nou projecte per Peter Jackson però aquesta vegada per la seva agència d'efectes especials. El títol és "Panzer 88" i ens explicarà com uns soldats d'artilleria d'un tanc en la Segona Guerra Mundial, han de fugir d'un esperit maligne. Té bona pinta.


5- Últimament Marvel està llençant alguns anuncis sobre el futur de Daredevil. No para de preguntar qui serà el nou Home sense Por. Ja he vist a Gámbito, Halcón i Pantera Negra com a protagonistes d'aquesta pregunta. Sembla ser que el nou paper de Matt Murdock li portarà conseqüències. Sabem que s'ha convertit en el líder de La Mano i que intentarà que aquesta organització criminal sigui un referent en la lluita contra el crim organitzat però..... ja se sap que qui juga amb foc es pot cremar!!!!!!!!


6- Ja tenim aquí el tràiler de l'esperadíssima "SkyLine". No està gens malament per anar obrint boca....... ja hem direu.




7- Han aparegut imatges de la que sembla que serà, la imatge definitiva de Kilowog en l'adaptació cinematogràfica de "Green Lantern"... a mi no em desagrada gens!!!!!!!