ADAMANTIUM NEWS: "Ironclad" edat mitja, espases... sang i fetge, "Last Man Standing", Terminator 3000"

Molt poquetes coses hi ha que explicar avui. Sembla que desprès de la Comic-Con tothom estigui esperant a veure que tal responen les sondes que han llençat i a veure quins moviments els toca fer a continuació.

1- Tenim una pel.lícula històrica a puntet d'arribar-nos, "Ironclad". Es basa en la lluta que va tenir el "rey Juan" (hereu de Ricardo Corazón de León) contra els seus propis nobles. Tot va venir per la firma de la Carta Magna. Resulta que els nobles li van dir a Juan que ja n'hi havia prou de la seva manera de fer i que a partir d'aquell moment els nobles tenien una sèrie de poders que li treien al rei. Va firmar el tractat però quan va poder reunir l'exèrcit i fer-se fort va començar a atacar tots els focus de resistència que trobava al llarg de país. Llavors els rebels van cridar al rei de França per ocupar el tron d'Anglaterra i va començar el que es coneix com la Primera Guerra dels Barons.
Doncs aquesta pel.lícula es centra en l'assedi d'un dels castells rebels per part de l'exèrcit del rei anglès. Sembla ser que serà una pel.lícula de baix pressupost amb estrelles consagrades del panorama britànic com Giamatti (grande entre los grandes). A veure que tal estarà.Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=8ECwQ8NKmb8&feature=related


2- Sembla ser que hi ha un nou projecte amb la saga "Terminator". Aquesta vegada però serà una pel.lícula d'animació i en 3D. Desprès de la justeta recaudació de "Terminator Salvation", han decidit treure's el mal regust de boca fent aquesta nova pel.lícula. El problema és que volen reduir la violència de la saga per poder tenir una calificació de +13. Cagada!!!!!!!!!!!!!!!

3- Una nova novel.la gràfica que sembla ser que tindrà franquícia en el cine. "Last Man Standing" és l'escollida. Sembla ser que va sobre un soldat que és la repera i gràcies a ell guanyen la guerra contra Marte. Però desprès és tancat a la pressò per una enganyifa d'un tal Dante. S'escapa de la pressò i comença la seva cursa particular cap a la venjança..... oroginal, original no és.


Una altra novel.la gràfica serà traspassada a la gran pantalla R.I.P.D tot i que no és encara molt segur. Les dues notícies són encara embrions.