ADAMANTIUM NEWS: "Red Nights", "Hellboy III", "Dracula Year Zero", "Super Agent Cobra","Facebook" i "Google" al cine, "Spiderman" sense MJ

Sembla que al apropar-se el mes de setembre les coses es comencen a animar. Comencen a sorgir rumors i nous projectes a tort i a dret.

1- Arriba el tràiler d'una col.laboració francesa i xinesa de títol " Red Nights". És un thriller amb tocs de terror que suposa l'estrena dels directors Julien Carbon i Laurent Courtiaud. Aquí us passo el pòster i el tràiler. La història ens explica l'obsessió d'una dona per les sensacions extremes i la necessitat de posseir un instrument per obtenir aquestes sensacions extremes.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=T6dyOPP0XNg&feature=player_embedded


2- Sam Worthington està a tot arreu. Sembla la típica mosca a la sopa però per pesat i per dolent. Ara resulta que torna a sonar com a protagonista d'un nou projecte sobre el personatge més famós de Moldàvia...... sí, sí, ens referim a Draculea (que significa fill de Dracul, son pare). Es tracta d'una pel.lícula que porta per títol "Dracula: Year Zero". Sembla que té molts números per ser el protagonista tot i que també ha de rodar "Clash of the Titans 2". A veure quina de les dues és més dolenta.


3- Alexander Aja ja té nou projecte. El director de pel.lícules com "Alta Tensión", "Las Colinas tienen Ojos", "Reflejos" y la futura "Piranha 3D", sembla ser que ja té una nova pel.lícula en la que treballar. "Super Agente Cobra" és un anime que va ser una de les sèries amb les que va crèixer el director francès quan era petit. Tot dependrà de com vagi la taquilla d'aquest divendres amb l'estrena de "Piranha 3D" als USA.

4- Guillermo del Toro comença a veure bastant impossible el futur de "Hellboy III". Sembla ser que ell ja té pensada la pel.lícula i tots els detalls de la mateixa però, el que sembla cada vegada més difícil és reunir a tots els actors i sobretot a Ronald Perlman que es veu que comença a estar una mica fins els collonets de les sessions de maquillatge.

5- Això de les xarxes socials em sobrepassa. Em sento molt vell quan parlen de Facebooks, Twitters, Foresquares..... i totes aquestes coses. De la mateixa manera que Ridley Scott vol fer una pel.lícula sobre el "Monopoly", resulta que Fincher farà una peli sobre "Facebook" (que estarà a punt de ser estrenada en breu i està basada en un llibre que treu draps bruts a mogollon i està protagonitzada pel noi de "Zombieland").

Tràiler de la peli sobre Facebook: http://movies.yahoo.com/movie/1810128131/video/20889623

Però no ens quedem aquí, també hi haurà una peli sobre "Google". L'enfoc serà completament diferent ja que en ella s'explicarà com els creadors (Sergey Brin i Larry Page) del buscador més utilitzat del mon, van aconseguir fer-se milionaris seguint els seus ideals d'honestitat... tot el contrari de Mark Zuckerberg. Ja veurem en què queda aquest projecte.


6- Sembla ser que la nova pel.lícula de "Spiderman" no tindrà a Marie Jane com a companya femenina del "trepamuros". Volen que tot sigui tan diferent que potser s'inventen un nou personatge o bé utilitzen a Gwen Stacy o Felicia Hardy. Quin farum de caqueta que fa aquest projecte.