THE MIDNIGHT MEAT TRAIN


Pel.lícula de terror amb escenes bastant desagradables, crec que aquesta és la millor definició que puc fer d'aquest film. La història tracta d'un fotògraf que vol aconseguir plasmar el cor de la ciutat en les seves fotografies. Per això decideix endinsar-se en la nit neoyorquina i captar la foscor de l'ànima metropolitana.
Perseguint aquest objectiu entra la dinàmica de seguir un personatge sospitós que treballa en un "matadero" i que surt del metro a hores intempestives. Descobreix que aquest home està embolicat en una sèrie de desaparicions que mai s'acaben resolent. Bàsicament aquesta és la trama que mou als personatges.

No és una gran pel.lícula pel que fa a la trama però, haig de reconèixer que té unes escenes violentes de lo més impressionants. La sang està digitilitzada i això fa que els litres i litres de sang que esquitxen la càmera no tingui límits.

Els personatges realment no tenen molt de sentit en les seves actuacions. Un dels problemes més grans d'aquesta història és la dinàmica dels personatges. Actuen sense sentit en moltes ocasions per tal de portar la pel.lícula per on interesa al director. El final és extremadament llarg i inverossímil, resulta que hi ha una raça subterrània que s'alimenta a partir dels assassinats que es fan en el metro. Hi ha una organització que encobreix als assassins per mantenir aquests monstres sotaterra i que no hi hagi cap problema.

No utilitza bé la trama de la pel.lícula. Per passar l'estona i veure escenes desagradables és una molt bona el.lecció... però para de comptar, eh??


Fitxa tècnica: