The ULTIMATES..... Nº2


Cada vegada m'agrada més aquesta sèrie. Mark Millar i Carlos Pacheco s'estan superant. Fa dos mesos es va iniciar la nova "andadura" de l'univers ULTIMATE desprès del desastre (i desastròs) "ULTIMATUM". Decenes de súpers morts sense cap ni peus i mil.lions d'humans fets caldo per l'acció de Magneto.

Doncs aquí comença la nova formació dels Ultimates. El primer número ja ens deixava amb una sorpresa del copón bendito.... Cráneo Rojo es el fill del Capi!!!!!!!!!!!!!!.... impressionant. Ja vaig dir que em semblava una mica agosserada l'acció però que, si la portaven bé podria portar bons resultats. Doncs en el segon número més sopresetes de les que et fan tremolar les cames i penses "Oh My God!!!!!"... un Máquina de Guerra que és despiatat com ell sol, una Avispa salvatge i que se la bufa matar als seus objectius, un Hulk Friki (aquest toc d'humor........ai, ai, ai), una Viuda Negra que havia estat casada amb Nick Fury, un Spidey que fa por i el que més sorprèn de tot...... el germà gran de Tony Stark!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... collons!!!!!!!!!!!!!!!.
Resulta que aquest germà és més intel.ligent i amb el codi moral molt més laxe. Ha aconseguit reunir aquest nous Vengadores per poder atrapar al Capi que, s'ha posat en "rebeldía" desprès de saber que S.H.I.E.L.D li va prendre el nen a sa mare i el van mig trastocar........
Ara resulta que l'han de capturar i intentar que aquest affair no es sàpiga a nivell mundial i per això entren en marxa aquests nous "Dark Aven....."... ai, no que, això passa en l'univers normal, no?