Clash of the Titans (2010)



Tenia moltes ganes a aquest remake. La pel.lícula original era una de les meves preferides (gràcies a la insistència de mon germà per posar-la gairebé cada cap de setmana quan érem petits). Jolines, les possibilitats eren enormes!!!!!!! Tenien la tecnologia per aconseguir que l'stop-motion de Harryhausen quedès en la memòria com el que és, una cosa del passat que ara mateix podem millorar. El que no calia que toquessin gaire era el guió.

Doncs amics i amigues... han fet una verdadera porqueria!!!!!!!!!!!!!! La mare que els va parir!!!!!!!!!! Com es pot fer semblant puta merda de pel.lícula??? Qui collons els ha donat el vist i plau per deixar sortir al mercat aquest insult????.... si jo fos algú en aquest mundillo us prometo que, ni de conya tornaven a tocar el clàssic. El més collunut de tot és que tal i com acaba la peli amb la frase de Perseo... "entonces seguro que volveremos a verle", ja estic patint per una segona part de merda i diarrea cinematogràfica.

El guió d'aquesta nova versió és molt dolent i es contradiu. En la història original tenim un principi brutal on es veuen uns soldats grecs tirant un taüd al mar. Més tard sabrem que en ell tenim a Perseo i sa mare que han estat llançats al mar perquè Zeus la va posseir. En paral.lel tenim el regne d'Argos que vol casar a la seva filla Andròmeda amb Calibos però, aquest és castigat per Zeus al maltractar i acabar amb els caballs alats. La maldició que assoleix Argos és que ningú es podrà casar amb la princesa si no es resol l'endevinalla que cada nit mostra Calibos.
Doncs d'això en la nova pel.lícula res de res!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........ Argos comença a no voler saber res dels Déus i per tant Zeus, emprenyat com una mona, envia al seu germà Hades a què enviï el Craken a destruir la ciutat. Perseo, que passava per allà amb la seva família adoptiva, és atacat pel Déu de l'inframón i mata a tots menys a ell. Ja està la història. Es vol venjar i punto pelota. A partir d'aquí tot és un despropossit rera l'altre. Les ajudes que els Déus donen a Perseo en la pel.lícula clàssica i que ell rep amb els braços oberts, aquí són rebuts amb fàstig i no els vol utilitzar perquè ell és humà i no li agrada això de ser un semi-déu.... què collons és això?

Aquesta subtrama d'oposar-se a la voluntat dels Déus no apareix en la clàssica... doncs llavors, perquè collons l'han de posar en el remake?
Enlloc del Calibos de la clàssica, tenim a un marit de la mare de Perseo que vol venjar-se de Zeus pel que va fer i quan descobreix que Perseo està viu el vol matar i es diu Calibos quan és dolent!!!!!!!!!!!! ...... quina merda és aquesta?

Fatal, fatal, fatal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... a sobre apareix el mussol de la clàssica com un trasto vell.... insult en forma de cameo!!!!!!!!!!!!!!!! Estic indignat, com diria l'Agustin!!!!!!!.
Una porqueria que no val la pena per res del ens mostra, ni efectes, ni guió i per suposat cap dels actors ho fa bé, tots molt per sota dels clàssics.


P.D... el dobaltge és per arrancar-li la llengua al doblador de Perseo.... quina puta merda!!!!!!!... si és que a vegades ni tan sols coincideix el to de veu amb l'expressió de l'actor...... puta porqueria tot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fitxa tècnica:
Director: Louis Leterrier (l'única cosa bona que ha fet és el Hulk amb Norton)