ADAMANTIUM NEWS: "Priest", "Dark Souls", "Hereafter", "Spiderman"... el musical, "Harry Potter", "Oblivion"....

1- Ja comencen a venir els nous tràilers de les futures estrenes. És el cas de "Priest". Ens arriba un nou tràiler per rebre aquesta adaptació del manga que, ens explica la història d'un sacerdot que agafa les armes per defensar a la seva neboda d'una banda de vampirs-punk. Si voleu que us digui la veritat..... em sembla que serà un trunyet bastant pudent, d'aquells que no valen la pena pagar una entrada de cine (ni tan sols amb l'atractiu dels 3D). És una típica pel.lícula per veure a caseta amb el teu DVD treient fum.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=OkIdcJtaWyU&feature=player_embedded


2- La temàtica zombie està en plena explosió. Sembla que els zombies apareixen com bolets tant en el cine com en la literatura, els còmics.... Ens arriba una pel.lícula noruega de muertos vivientes que sembla ser que està recaptant bastants premis allà on va (New York Film Festival....). És una pel.lícula independent sobre infectats que no crec que ens aporti res de nou però que sí pot donar-nos una bona estona. "Dark Souls" no crec que arribi a estrenar-se mai de la vida aquí però, de ben segur que la penjaran en alguna web o bé la passaran pel Festival de Sitges... a veure si tenim sort.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=mORr6ZRJM3c&feature=player_embedded



3- Clint Eastwood ens presenta la seva nova proposta cinematogràfica per aquest any. Estrenada ben a prop dels Óscars (sempre el marketing és important) ens mostra una història en un registre que mai havia tocat (o almenys jo no recordo). La pel.lícula es diu "Hereafter" i té tocs sobrenaturals tot iq ue que no crec que sigui la temàtica principal. Crec que serà un fil conductor sobre alguna dramàtica història (que és on es mou de perles el gran director nordamericà). Matt Damon encapçala el repartiment i sembla que té un do..... poder parlar amb els morts.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=3YqwUrEX9gQ&feature=player_embedded


4- Miedo me da aquest espectacle de Broadway... "Spiderman"... què ens hem tornat bojos tots o què?... Ni U2 (que ja prou grima els hi tinc) ni leches en vinagre!!!!!!.... ha de ser tant "kitch" que farà por!!!!!!! La veritat però és que no em faria res poder anar-hi!!!!!!!!!!!!!!


http://www.tublogdecine.es/noticias/spiderman-turn-off-the-dark-cancion-trama-y-disenos-que-miedo-da-este-batiburrillo/22813




5- Ens arriben els primers tràilers del que serà el final d'una de les sagues més importants dels últims 20 anys, tant literàriament com cinematogràficament. Harry Potter ens està mostrant el final de les aventures del mag més famós després del fidel amic del rei Artús.... Merlín!!!!!!!! La veritat és que li tinc moltes ganes a aquetes dues pel.lícules finals, sembla que seran realment fosques (tal i com em van semblar a mi quan em vaig llegir aquest volum). Esperem que es cumpleixin les especattives...

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=KE5PrDSDZxo&feature=player_embedded

6- Nova adaptació cinematogràfica d'un còmic i ,al igual que "Némesis" de Mark Millar, encara no ha sortit a la venta la història en paper que ja s'està preparant la pel.lícula. Es tracat d'una invasió al.lienígena que obliga als humans a viure al cel.