THE NEW DAUGHTER


Avui una pel.lícula de terror típica i tòpica. Aquest film serà estrenat al Festival de Sitges d'enguany (2010). Aquest film tenia dos reclams, el primer que Kevin Kostner sembla que no para de fer trunyos i era una ocasió de veure com s'enfonsava més i el segon Luis Berdejo, director nacional.
Doncs ni tan malo, oiga. Haig de dir que últimament sembla que estic una mica sensiblon amb les pelis de terror i a la més mínima ja m'espanto i haig de dormir amb la llum oberta. Desprès de veure aquesta pel.lícula vaig haver d'encendre el llum una estoneta... però de seguida se'm va passar. La història no ens mostra res que haguem vist ja però, crec que el director aguanta molt bé el suspens donat les petites dossis necessàries per no avorrir i mantenir-nos alerta.
Un pare amb el seu fill i filla, són abandonats per la seva muller i decideixen mudar-se a una casa enmig del camp. La noia no sembla que estigui molt contenta amb el canvi però tampoc pot fer res per evitar-ho.

Els dos germans descobreixen un petit monticle als voltants de la casa. Sembla que la noia es troba atreta per aquest cúmul de terra. Mentre van passant el dies, la filla d'un Kevin Kostner bastant acceptable, va patint canvis que sorprenen a son pare. Sembla esquerpa, malhumorada constantment i al minut següent és amable i adorable....

Desprès d'informar-se sobre el monticle de prop de casa i descobrir que és un lloc de culte dels indis americans, descobreix que la família que va viure allà abans que ells no van tenir un final molt feliç. Els éssers que apareixen al final són potser, el menys interessant del film però encaixen bé el moment d'aparició. En definitiva una bona cinta de suspens terrorífic on els actors no llueixen per les seves interpretacions (sobretot la filla) però que la història és prou bona i està ben portada.


Fitxa tècnica:
Director: Luis Berdejo
Guionista: John Travis, John Connolly (escriptor que ha escrit la història curta en la que es basa el film)