PRINCE of PERSIA: The sands of Time


Ja de bon principi no tenia molt bona pinta. De fet el joc és molt espectacular perquè pots fer mil i una piruetes amb el personatge però, basar un apel.lícula en aquetses piruetes impossibles... doncs això, una missió impossible. Tota la pel.lícula és un desastre.
Tant els actors com l'adaptació. La qüestió és que el rei persa adopta a un xaval del carrer quan aquest porta de corcoll durant una bona estona a la seva guàrdia. Es converteix en germà adpotiu dels fills de sang del seu pare, serà un príncep de Persia però mai podrà ser rei. Està l'exèrcit a punt d'atacar una ciutat que sembla ser la que fabrica armes per lluitar contra els perses quan el nostre protagonista decideix entrar a la ciutat amb els seus homes. Es converteix en l'heroi però tot s'espatlla quan es converteix en el principal sospitós de la mort de son pare, el rei.

A partir d'aquí tot són desproposits de bromes, salts, intents de mantenir tensió en l'espectador.... en definitiva una verdadera porqueria de pel.lícula. És avorrida, previsible i sobretot molt mal interpretada. El protagonista és infumable, jo l'havia vist en altres pel.lícules com "Brokeback Mountain", "El Día Después"..... i no estava tant malament però, en aquesta peli...... tot lo dolent ho fa de cop. La noia és un trunayco enorme!!!!!!!... també surt a "Clash of the Titans"... i per no trencar amb la seva tónica també ho fa fatal allà.

És a dir, no la vegis... ni tan sols si ets fan del joc.

Fitxa tècnica:
Director: Mike Newell