TOETAGS

Com ja he dit moltes vegades, els ZOMBIES estan de moda però, ...... això vol dir que s'ha de publicar tot el que surti d'aquesta temàtica? Vol dir això que un dels pares cinematogràfics del génere té llicència absoluta per fer el que vulgui?....... DONCS NO!!!!!!

Hi ha obres que ajuden a determinats géneres tal i com van fer-ho les novel.les d'Anne Rice als vampirs, les pel.lícules de Romero als zombies, els còmics de Kirkman als zombies, les pel.lícules de Star Wars a la ciència ficció..... etc. En aquesta ocasió "ToeTags" queda com una anècdota dolenta en el món dels zombies i horripilant en el planeta dels còmics. Romero està perdent el nord i ja ho porta fent des que va fer "La Tierra de los Muertos Vivientes". Aquest home ja no sap que fer, es pensa que haver fet "Night of the Living Dead" li donarà crèdit tota la vida per fer el que vulgui i no li harien de permetre-ho.

"ToeTags" ens explica com un zombie racional, intenta lluitar contra la plaga que ha transformat a gairebé tota la població en no-muertos. Un científic està intentant treballar en un protocol per poder controlar i donar consciència als zombies. El govern dels USA comença a experimetar amb aquesta idea i les coses no acaben de sortir bé. Atila, l'objecte d'aquest experiment, encapçala un exèrcit que intenta alimentar-se dels pocs humans que queden vius.

El científic que mor i deixa el seus legat a un zombie "bo" que avaba sent la clau de tota la història. Una història que a mesura que vas llegint va perdent pistonada i al final es transforma en una tonteria enorme. L´'unica cosa que crec que es salva d'aquest còmic és el dibuix de Tommy Castillo, una imatge molt bona per una història molt i molt podrida.