REPO MEN


Nova pel.lícula de ciència ficció que ens mostra un món futur no molt llunyà i sense gaires remordiments ni ética. Sembla ser que els negocis no paren mai i algú ha trobat la manera de fer-se ric amb els órgans de la gent. Hi ha una empresa que es dedica a transplantar órgans humans per un determinat preu que, si no és abonat en un temps determinat serà extret del cos per uns individus anomenats "REPOMEN".

Aquest plantejament ja presenta bastants punts fluixus com ara, deixar algú mort per treure un órgan és legal? La policia no fa res? Fins a quin punt seria legal perseguir a gent que no pot pagar-se una operació de transplantament?... hi ha una sèrie de "concesiones legales" que ens hem d'empesar sense explicacions que no acabo d'entendre perquè són molt importants però, bé és el que hi ha.
Jude Law i Forest Whitaker són els encarregats de recollir aquells órgans no pagats a temps. En un d'aquest "clients morossos", Jude Law pateix un accident que el porta a l'altre costat de la realitat. Ara és ell qui té un cor transplantat i qui serà perseguit si no pot pagar. A partir d'aquí la seva vida privada i professional coemnça a perdre el nord, coneix a una indigent que està plena de transplantaments no pagats que l'ajudarà a escapar dels repomen que els persegueixen.


Miguel Sapochnik ens explica una història bastant dolenta que intenta sorprendre amb un final sorprenent.... que és totalemnt ridícul però, molt millor que el que suposadament ens tocava. Pel.lícula bastant fluixa que intenta explicar-nos una història amb reivindicació social i que es queda amb una sèrie B i para de comptar.

Fitxa tècnica:
Guionista: Eric Garcia, Garrett Lerner