THE WALKING DEAD (serie)


L'altre dia (31 d'0ctubre) es va estrenar a EEUU la nova sèrie de la cadena AMC i que sembla ser una de les apostes més importants de la cadena per aquesta nova temporada. "The Walking Dead" es el títol d'aquesta joia que està basada en el còmic de Robert Kirkman i Tony Moore. És un còmic de zombies... o això creia però, a mesura que vaig llegint cada volum em dono compte que els no muertos no són res més que un context on situar les històries sobre la naturalesa humana que ens exposa el bo de Kirkman.


El món ha estat arrassat per una epidèmia en la que els morts s'aixequen de les seves tombes. Rick (un agent de policia ferit de bala abans de l'epidèmia) s'aixeca en un hospital i no sap res de res del que està passant. Corre a buscar a la seva família però aquesta ja no hi és. Aquest és el context sobre el qual Kirkman fonamenta tota la història que va començar ja fa uns anyets!!!!!! Ara la cadena AMC l'ha adaptada a la petita pantalla i pel que he vist en aquest primer capítol, la cosa pinta molt i molt bé.


Com sempre hi ha petites diferències que no acabes d'entendre perquè hi són però bé, suposo que si es fan és per algo i ara mateix la il.lusió per veure la sèrie em fa tenir una màniga molt ampla. Els zombies estan molt aconseguits i de moment els personatges també. Veurem com es solventen totes les històries que vagin apareixent. Espero també que l'esperit del còmic es mantingui en la sèrie i que per tant, els zombies no siguin una altra cosa que uns secundaris en el comportament dels nostres personatges.

De moment....... ooooohhhhhh yyeeeeeaaaaaahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!