"Zone 261" i "The Collapsed"

El cinema independent està en aujeeee!!!!!!!!!!! Haig de reconèixer que sempre em fa pal veure pel.lícules independents de génere perquè, tot i ser molt ben intencionades, aquestes pel.lícules guanyen molt amb una bona inversió de diners, els efectes, els maquillatges......

Aquí us presento dues noves apostes que no tene mala pinta. La de "Zone 261" és una pel.lícula de zombies sueca. Tenen una particularitat els zombies d'aquesta cinta i és que poden tramar estratègies per atacar a les seves víctimes. No sé.... això és com una bomba a la línia de flotació d'aquests personatges, no?... però bé, se li donarà una oportunitat perquè els zombies molen i les fotos que ens han penjat estan molt bé. A més a més ens presenten la pel.lícula com una pel.li que tractarà la xenofobia..... a veure que en surt de tot això.


La segona proposta és "The Collapsed", una pel.lícula sobre la devastació del món tal i com el coneixem i les aventures d'una família per sobreviure en un món que no és ni de bon tros com el coneixien... sembla que està bastant bé i que a més a més s'ha rodat amb una tecnologia que dóna una gran qualitat d'imatge.


Crec que són dues bones opcions. Cap de les dues crec que les podrem disfrutar en cap sala comercial i ja veure si apareixen en DVD en algun moment de la història de la humanitat per tant, si les voleu veure ja sabeu que toca. De moemnt fins el 2012 no crec que les poguem ni olorar.... les esperarem amb ganes.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=WRGayHbrr6E&feature=player_embedded