DEVIL.La trampa del Mal.


Estava esperant amb moltes ganes aquesta nova idea del gran Shyamalan. A través de la seva productora Night Chronicles, el fantàstic director estrenarà una trilogia d'històries on sembla que el dimoni tindrà bastant a dir. Aquesta ha estat la primera i si ha de ser la carta de presentació.... mal vamos!!!!!!!!!
Mare de Déu quina cosa més dolenta. La cosa és força senzilla, un policia amargat per la pèrdua de la seva família en un accident de cotxe, ha d'investigar un incident en un edifici que es va complicant per moments. Tot comença amb el suicidi d'un personatge que no es veu mai i continua amb un ascensor que s'atura a mig trajecte amb 4 personatges en el seu interior. Aquests personatges sembla que estan allà per alguna raó... serà cert? El problema principal de la història són les baixades de "tensió"... no pot ser que un tiu et digui que el dimoni està aprop perquè al tirar una torrada a l'aire cau pel costat de la melmelada.... au va, que no nos engañen!!!!!!!!

No hi ha cap mena de tensió en cap moment de la pel.lícula, no hi ha aquell punt sorprenent en les pel.lícules anteriors del director indú. La pel.lícula no té cap mena de gràcia, les motivacions i reaccions dels personatges són de molt poc pes i sense cap mena de sentit en algunes ocasions. Crec que Shyamalan s'hauria de replantejar les altres històries si han de ser com aquesta. Ja ha quedat prou malmesa la seva obra amb "Airbander" y "El Incidente" com per a sobre incloure "Devil" en aquesta llista. Esperem que es recuperi ben aviat!!!!!!