FRANKENCASTLE.... per favor, ya vale, no?

La col.lecció de "The Punisher" ha passat per diverses fases, unes bones i altres dolentes. Últimament estava passant per una etapa realment bona tant pel que fa al guió com a les il.lustracions. La col.lecció ha passat de ser mensual de grapa a un petit volum que recull arcs argumentals. Sempre he pensat que llegir-se els arcs agumentals seguits és el millor que pots fer però, clar... les ànsies de saber cada mes són molt grans.
Fins ara han sortit tres volums, el primer excel.lent, el segon notable i el tercer decebedor. En un dels molts volums apareguts durant "Reinado Oscuro", concretament "La lista", un Daken que se sale fa miques a un Castle que ja se li noten els anys. El resultat, doncs que Punisher passa a ser uns trossos de carn trobats a peu de carrer. Uns monstres encapçalats per Morbius, recullen el poc que queda del bo de Frank i el resuciten.

L'aspecte és molt semblant al del monstre de la Universal interpretat per Karloff, d'aquí el títol del volum. Dic que per mi ha estat una decepció ja que m'esperava una cosa més fosca i sobretot enfocada en una revenja brutal sobre el fill de Lobezno. El que ens presenta Rick Remender són les aventures d'uns monstres perseguits per uns soldats japonesos (barreja de samurais i soldats mercenaris actuals) que volen elminar totes les presències monstruoses del planeta. Els monstres demanen ajuda a Castle desprès de resucitar-lo. La història és bastant fluixa tant pel que fa al nus de l'obra com a les resolucions que aporta. Les il.lustracions de Tony Moore són bastant pobres. La seva feina a la sèrie dels "Muertos Vivientes" és excel.lent però en aquí el veig pobre i poc encertat. És molt millor l'aspecte que té en les portades.
No sé com continuarà Frank Castle en la continuitat marvelita però, espero que no sigui així.