La Posesión de Emma Evans


Ahir era un dia d'aquells en què la mandra t'absorbeix, la calor va ser tan forta i tan inesperada que em va deixar baldat. Per tant que res millor que veure uná pel.lícula de terror amb la teva parella?... tot i que ella no l'estigui mirant....
Doncs el film escollit va ser "La Posesión de Emma Evans". Una història de director espanyol però amb repartiment internacional. Com ja heu pogut deduir pel títol, la temàtica és força clara; una adol.lescent és presa del diable i se li ha de practicar un exorcisme per lliberar-la. La situació de la noia és força curiosa ja que viu a casa amb la seva família (pares i un germà), però no va a l'institut de manera que la seva vida social deixa molt a desitjar. A més a més el seu tiet és un capellà que no pot practicar com a tal desprès d'intentar un exorcisme que va acabar amb la mort d'una adol.lescent.
El tema no és molt original i la trama és bastant ensopida però, quan falten poc més de 15 minuts per acabar el film es produeix un gir en l'argument que la fa interessant. No tot és tan clar com sembla, el paper de cada membre de la família és crucial en els plans del diable i si no, ja m'ho direu.
No puc dir que sigui una pel.lícula excel.lent perquè us estaria enganyant, és una història per passar una estona i al acabar comentar aquelles 4 coses que t'han sorprès o t'ha horroritzat. Només cal que la veieu aquelles persones que us encanti el génere.

Fitxa técnica:
Director: Manuel Carballo

Guionista: David Muñoz
Actors: Doug Bradley, Sophie Vavasseur and Stephen Billington

Tràiler: "La Posesión de Emma Evans"