Sin Identidad


Estàvem entre dues pel.lícules, "Midnight in Paris" i "Unknown". Tarda de diumenge, el barça campió de champions, calor... millor un thriller per no adormir-nos. Aquesta pel.lícula venia amb una gran "reputació" després de ser número 1 a USA durant un aparell de setmanes. A més a més un director català (Jaume Collet Serra) era l'encarregat de dirigir aquest trepidant embolic d'identitats suplantades. 
La història comença molt i molt bé. Liam Neeson i January Jones són un matrimoni que es desplaça a Berlin per assistir a una conferència sobre biotecnologia. Tot va bé fins que ell s'adona que s'ha deixat el maletí amb tota la documentació a l'aeroport. Agafa un taxi i de camí pateix un accident que el deixa en coma durant 4 dies. Al despertar ningú ha reclamat la seva deaparició i la seva muller tampoc ha apregut per l'hospital per saber com es troba. El doctor Harris va a buscar a la seva dona per adonar-se que hi ha algú altre que ja és el doctor Harris. Què està passant? Qui és aquest home? Aquest és el nucli de la història.
Com deia és un inici molt bo, el problema és el desenvolupament i sobretot el desenllaç. Hi ha situacions que es tornen inverossímils, el director no sap com ensortint-se en alguns punts i els resol de manera barruera. Apareixen situacions en el film molt interssants sobre la guerra freda i les ramificacions que va portar i no les desenvolupen adequadament (secció 15 per exemple). Una pel.lícula que passa de ser interessant a normaleta i finalment surts del cinema amb la sensació d'haver vist una història que no val l'estona que t'has passat al cine i molt menys els 8 euros de l'entrada.

Fitxa tècnica:
Director: Jaume Collet Serra
Guionista: Oliver Butcher, Stephen Cornwell
Actors: Liam Neeson, January Jones, Diane Kruger, Aidan Quinn, Frank Langella, Bruno Ganz, Sebastian Koch, Karl Markovics

Tràiler: "Sin Identidad" (Unknown)