NUEVOS ULTIMATES

Dins del nou univers de la Marvel, els Ultimates són la col.lecció més espectacular i que millors sagues ha donat als seus lectors. També diuen que "Ultimate Spiderman" està bé però, que voleu que us digui.. per mi és excessivament infantil, com a mínim aquestes últimes aventures dibuixades per La Fuente. I el dibuix d'aquest autor deixa molt a desitjar.

Després de la saga "ULTIMATUM" el món dels súpers ha quedat molt tocat, hi han hagut diverses morts (entre elles les de Lobezno) i el grup dels Ultimates ha quedat molt i molt tocat. En aquest volum guionitzat per Loeb i dibuixat per Cho (alias culos en pompa), ens trobem uns herois desconfiats del món que els envolta i on les confiances entre ells brillen per la seva absència. Iron Man està perdut en la beguda, Barton està enfonsat per la pèrdua de la seva família, el Capi no acaba de fer net, Pantera Negra sembla un personatge que vagi per lliure i que no acabi de relacionar-se amb tot el grup, Valquíria està totalment desconsolada per la mort del seu amor Thor... total que estan fatal.
Aprofitant la pel.lícula del déu del tro estrenada durant aquest mes de maig, l'arc argumental d'aquest volum gira al voltant del fill guerrer d'Odin. Loki ha creat un pla per tal de tornar al seu germanastre a la Terra (està mort i per tant està en el regne de Hel) i poder destroçar-lo del tot. Per aconseguir l'èxit s'ajuda  d'una aliada, Amora. Ella s'encarregarà de crear un encanteri que deixarà sota les seves ordres a Valquíria, Danvers (agent de SHIELD) i Zarda (una deesa que no conec).
Aquest és el caldo de cultiu en el que es desembolica l'acció d'aquest nou volum del herois més poderosos de la Terra. S'ha de dir que Loeb últimament ha perdut bastant, ja no és aquell guionista de "Cuatro Estaciones", "Spiderman Blue" o "Daredevil Yellow", és més aviat el guionista de "Herois" (sèrie que va perdre tota la gràcia des de la 2ona temporada). El dibuix de Cho és com sempre voluptuós, ja se li veu una mica el llautó amb les seves corves femenines. Si pot dibuixar un cul espectacular t'ho farà i si el personatge ha de sortir d'esquenes per tal propòsit doncs cap problema.
En definitiva, un volum de lectura ràpida que no és excel.lent ni passarà a la història però que entreté.