Cuando los defectos hacen de las cosas algo más interesante...

Amb aquesta frase comença una aventura entre Sophie i Polo. Ells dos són els personatges d'aquest cómic d'estètica impecable i de guió força interessant tot i que no excel.lent, ja que hi ha moments on sembla que la història seguirà uns camins fantàstics que mai acaba de resoldre.

Tony Sandoval aconsegueix captivar-te amb uns dibuixos que mai es fan pesats i que sempre estàs pendent de la següent vinyeta per veure quins detalls pots descobrir de nou. Realment és un dels millors dibuixants que he vist, no per qualsevol tipus de còmic, però sí per aquestes històries petites i que viatgen enttre lo real i fantàstic...una mica com Shyamalan en les seves pel.lícules, es podria dir que és com "El bosque" on el director ens fa creure que hi ha uns éssers fantàstics quan en realitat no són res més que homes....al final la realitat s'imposa.




En aquesta història carregada de misteri, amor i altres ingredients secrets, Sandoval ens porta a un estiu en un petit poblet, aquells estius que tots hem viscut i que són inolvidables, sobretot quan en ells apareix una noia que.......bé no us ho diré, però les últimes vinyetes visualitzen molt bé el que sol passar en aquests casos.


Un cómic amb alguns defectes però com diu el propi autor...."los defectos hacen de las cosas algo más interesantes...."