Balas Perdidas



Podríem dir que és un cómic d'autor....i crec que no ens equivocaríem. "Balas Perdidas" és un cómic que ens endinsa en lo trist de la vida d'alguns personatges i lo absurd que pot ser a vegades el fet d'haver nescut en un lloc i en un moment determinat amb el que això comporta.
Aquest primer número que vaig adquirir ja fa força temps, encar no havia passat per les meves mans, senzillament sempre trobava algun altre cómic per llegir. Aixó era sobretot perquè veia que eren històries curtes de diversos personatges, i això depen de com no m'acaba d'agradar.



Em xiflen les històries llargues i poden arribar a embolicar-se amb assassinats, amor, traició.... (sense voler dir que les històries curtes no m'agradin però si em doneu a escollir prefereixo algo llarg).
Doncs estava força equivocat, ja que realment sí que estan entrelligades aquestes històries entre elles i a més a més de forma molt interessant. De fet tot gira al voltant d'una noia petita que va creixent i veus lo puta que pot resultar ser la vida i com es pot cebar en algunes persones.
Totes les històries surti ella o no, tenen el mateix caire fosc i trist, com si l'autor s'hagués quedat sec de felicitat i per tant només pogués transmetre tristor.

Però no us preocupeu, aquest autor no només ha fet aquestes històries i no totes són tan tétriques. Per exemple David Lapham ha escrit i dibuixat "Mátame" una gran història policíaca que és extraordinària, de fet abans vaig llegir-me aquesta que no pas "Balas Perdidas".



També ha jugat en el món dels superherois com un número especial de Lobezno, força tètric però que no crec que aporti res de nou al personatge, más de lo mismo...lo putean, se enrabia, saca las garras y a tomar por culo.....

També ha dibuixat i en alguna ocasió guionitzat històries de Daredevil com aquell arc argumental que s'enfronta amb Punisher. De nou crec que l'aportació és merament anecdòtica. Em sembla que també ha fet algo amb Batman però no estic del tot segur i com que no ho he llegit doncs no us ho poso perquè no sabria que dir.




Ale doncs, un bon cómic per entrar en un univers trist, fosc i molt violent....altament recomenable!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (per cert hi ha 4 números publicats, així que tots a córrer per anar a buscar els que us faltin!!!!!!!)

2 comentaris:

david santos ha dit...

Buena postagene!
Gracias por hacerla.

elisewin ha dit...

-Franciiiis...que em deixaràs Balas Perdidaaaaas!!??
-NO.
-Vaaaaaaaaaaaaaaaaa,rolling stone...;)