Magnolia o ranas caer de cielo....


Tenia aquesta pel.lícula a la lleixa de casa des de feia moltíssim, però mai trobava el moment per veure 3 hores de pel.lícula per molt Paul Thomas Anderson que sigui el director. Doncs per fi després d'un cap de setmana plujós vaig decidir que era el moment. A més a més el fet de la pluja va ser una coincidència ja que en la pel.lícula plou i la pluja esdevé al final un element esperpèntic de la història.

Haig de dir que tothom m'havia dit que aquesta pel.lícula era la hóstia, que era molt original i que no es feia pesat està 3 hores sobre el teu cul. Doncs ni sí ni no. Sí que és una pel.lícula interessant i amb moltes històries per explicar i totes elles interessants, però també és veritat que les 3 hores es fan un pel llargues. Hi ha moments en què preferiria saber menys i que la història avancés més ràpid. Les històries recullen a una sèrie d'individus la major part perdedors sentimentals, que viuen un episodi especial en la seva vida...retrobar-se amb un pare, dir-li al teu pare que et tracti millor, trobar a la teva parella.......

En totes les històries hi ha punts positius i negatius que es van entrelleçant per teixir un film esperançador al cap i a la fi.


No puc deixar de mencionar l'actuació de Tom Cruise....impressioant (nominació a Oscar per actor secundari)...és un paper que li va com anell al dit, el borda...no vull dir que ell hagi de ser així però fa un paper que no li habia vist fer abans i crec que potser és un registre que hauria d'explotar més sovint. Impressioant l'inici del seu discurs..."respect the cock".....

Pel.lícula essencial sempre i quan tinguis temps i ganes de veure la pel.lícula d'un tiu que sí que ha fet una bona peli però que se l'ha sobrevalorat una mica. La seva nova creació "Pozos de ambición" té molt bona pinta, encara que també és molt llarga i la gent que l'ha vista m'ha dit que peca una mica d'això. Poder no és necessari fer pelis tan llargues, si no d'explicar bé les coses.

1 comentari:

Jaume i Marta ha dit...

Tranquil, Cesqui,
en breu podràs veure la fulla de Lothlorien i la telaranya d'Spiderman! ;-)

marta