SOY LEYENDA......ai,ai,ai


Senyors i senyores meus, alguns de vosaltres direu que sóc un tio que canvia molt de jaqueta però és que aquest cap de setmana he vist un altre cop aquesta pel.lícula, però aquest cop la versió alternativa que té un altre final.


No sé que dir-vos, però aquesta vegada m'ha agradat una mica més, no sé si és per haver-la vist en versió original o pel final diferent....tot i així hi ha coses que encara li ballen molt a l'adaptació cinematogràfica del llibre, però no sé....hi ha més interacció amb els vampirs de pacotilla que surten a la peli.


Per tant us recomano que si la veieu, mireu la versió alternativa.... com a mínim no és un trunyo enorme...és una petita cagarrina que es deixa veure.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure, qui t'ha vist i qui et veu, noi!!! Recomanant cagarrines.... ja és bo aixó?

wolvie ha dit...

em sap greu de veritat, però és així!!!!!!!!!!!
Ja sé que és una peli de kk però quan la vaig tornar a veure em va fer vomitar menys de lo esperat...m'estic tornant més flonjo?...ai, ai, ai...

Anònim ha dit...

No he visto la película pero... ¿Final alternativo? Pero si lo grandioso del libro de Matheson es el final y lo que da sentido a todo el libro. ¿No me lo habrán cambiado?

wolvie ha dit...

....no sé que final tiene el libro ya que para mi desgracia no lo he leido, tendré que poner remedio a tal pecado!!!!!
En el cine dieron un final que para mi gusto era nefasto, en el alternativo como mínimo los vampiros salen mejor parados, cosa que es de agradecer depués de como los tratan en la peli....como vacaburras sin cerebro!!!!!!!!!!...Ya me dirás que te parece ese final.....