Tropic Thunder


Feia molt de temps que no anava a veure una comèdia al cine. Bàsicament perquè aquest gènere és molt més complex que un drama o peli d'acció o el que sigui, perquè si no rius o somrius un número mínim de vegades ja et sembla que has perdut el temps i els diners. Doncs bé, aquí ni temps ni diners han estat perduts. Tota la película és un lluiment de les seves estrelles, totes elles aconsegueixen el que han vingut a fer, fer riure al públic.

És cert que hi ha vegades que et fa l'efecte que volen fer gràcia en tot el que diuen, però en moltes ocasions ho aconsegueixen. Potser fins hi tot Ben Stiller queda en segon pla davant de Robert Downey Jr i Jack Black. Aquest últim en la seva salsa, rient-se de tots i de tothom. El resucitat Robert Downey Jr. com a capità de color en les selves del Vietnam aconsegueix que un somriure aparegui en la cara cada vegada que obra la boca. Crec que aquesta pel.lícula deu guanyar si la veus en versió original, ja que el personatge d'en Robert Downey parla intentant semblar un negre del carrer i sempre té un pique amb un dels altres actors que sí que és de color de veritat i poder en castellà es perd una mica aquest joc.

La veritat és que no es fa gens pesada i no cau en el típic final d'aquestes pel.lícules que destapen el frac de color rosa en els seus finals i tot és cursi i més cursi. Té un final adequat al que s'ha anat veient al llarg del film. També destacar el paper de Tom Cruise, molt ben carecteritzat i interpretat, només cal que veieu el ball
final...impressionant.


A més a més la història de la pel.lícula és força entretinguda, no direm que és original, però està molt ben portada i plegada de clocades d'ull a altres pel.lícules com Apocalyse Now, Indiana Jones..... ja les veureu. En definitiva un molt bon recurs per disfrutar una estona.