Lobezno VS. Mística


....el mes passat i aquest la série mensual del petit canadenc ha estat dominada per la persecució del mutant amb garres d'adamantium cap la bellesa blava de Raven. Jason Aaron i el senyor Garney ens endinsen en la petició que li fa Cíclope a Logan després dels esdeveniments de Messiah Complex... li demana que elimini a Raven. Aquest no es nega en cap moment, de fet sembla que li tingui ganes i això ens fa pensar que hi ha quelcom que no sabem. De fet la història intercala el present amb un passat on representa que es veu la primera vegada que es van veure els dos mutants i la relació que en va sorgir.

La història no deixa de ser una simple excusa per poder donar-se d'hòsties fins a la sacietat!!! De fet la primera part de la saga està molt ben portada, veus com una Raven "escurridiza" se les manega d'allò més bé per escapar del millor caçador de tots els temps, excepcional el tram que té lloc en el poblat perdut de la ma de Déu on Logan.... bé millor no desvetllar res.
El que sí és cert és que poder no calia allargar la saga 4 números. Després resulta que es fa un pèl repetitiva la història, arriba un moment en què ja és una mica poc creïble que s'escapi tantes vegades i el pelu canadenc sempre vagi un pas enrera. De fet el final és decepcionant, com sol passar en la majoria d'històries en les que la vida d'algun personatge important està en veritable perill. Jo pensava que realment es volia carregar a Mística!!!!!!...


Però com sempre, hi ha una escena en la que decideix no matar-la ell.... que ho fagi ella mateixa???!!!!!.... és a dir que no mor ni pa tras!!!!!!! Ja començo a estar una mica cansat de veure un Lobezno que s'autocompadeix de tantes vegades que ha hagut de matar i resulta que mai ho fa quan l'estem mirant a la vinyeta (o com a mínim tantes vegades com ell diu i asegura). Ara semblava que les coses havien agafat un nou rumb amb això de la creació dels nous X-Force, però sembla ser que la canterella de sempre es repeteix... "la Patrulla-X no mata.... ellos no son la Patrulla-X".



Bé, en realitat no és una història dolenta, no és això el que vull que penseu, de fet és força entretinguda (a l'Albert també li ha agradat i mira que ell ja està una mica fins el cul de les històries del Lobezno d'ara). Estàs pendent tota l'estona de com s'escapa una de les mutants més guapes del panorama i de com el mutant canadenc de les empesca per poder seguir-li la pista. Les il.lustacions estan molt bé, un Garney que ja havia llegit que té molt bona ma tot i que havien dit que en aquesta petita incursió en la col.lecció de Logan, l'havien menyspreuat al fer-li dibuixar un guió de qualitat inferior als seus dibuixos... no estic d'acord.
En definitiva, és una història entretinguda tant pel que fa a guió com a les imatges que apareixen en les vinyetes, però amb una decepció final que ja comença a repetir-se més que la sopa d'all... i a mi m'agrada l'all.... però tot té un límt, eh??!!