Inolvidable by Alex Robinson


Alex Robinson... qualitat contrastada. "Malas ventas", "Más malas ventas".... que més es pot dir. Em falta el de "Estafados" (que jo conegui) per llegir-me i crec que no em decepcionarà, per tant la meva percepció d'aquest autor seguirà intacta. Com sempre Alex Robinson barreja de forma molt harmoniosa històries de loosers amb carinyo, humor, melancolia..... tots aquells ingredients que et fan estimar els personatges i que et sàpiga greu si tenen algun revés en la vida i que també t'alegris quan els toca la bareta de la felicitat.



En aquesta ocasió estem davant d'un home que vol deixar de fumar, ho ha probat tot i no ha funcionat, hi ha algo que sempre el fa retornar al vici. La seva dona li demana que faci un últim intent amb una doctora no gaire ortodoxa però que sembla que té èxit en les seves sessions. Hipnotitzar-lo és el mètode de treball. Amb aquesta hipnosi el nostre protagonista torna enrera en el temps, fins a l'època de l'institut... aquella època tan "dura" per alguns i tan "expansiva" per altres. Tornarà a reviure aquells moments especials que l'han fet ser com és, moments d'amor, amistats que ha perdut en la seva vida adulta.... i la relació familiar amb els seus pares.
Un viatge a les inseguretats de l'adolescència quan creus que tot es centra en tu i que els teus problemes són els més importants del món. De com imtestes fer-te un lloc en la vida de la resta dels teus companys i vols que estiguin per tu... encara que no es vulgui reconèixer.


En definitiva una gran història d'aquelles que et fan gaudir els personatges i que mentres llegeixes, si poguessis els diries que han de fer perquè t'acaben important.
Moltes gràcies per aquest regal carinyu.... i per moltes altres coses més.......