The Broken


Incursió del director de "Cashback" (Sean Ellis) al gènere del thriller misteriós. Si haig de dir la veritat m'ha deixat bastant fred. Després de veure "Cashback" el llistó estava molt alt. L'elecció d'un gènere diferent ha estat, per mi, una bona elecció ja que d'aquesta manera evitem encasillar aquest jove director dins el grup dels nous directors indies que tracten, a través de comèdies romàntiques, temes quotidians amb un toc diferent al que ens té habituats la gran empresa del cinema.
La història comença molt bé. Situacions que no et pots explicar, que et sobten i que et comencen a fer dubtar de tots els personatges que apareixen en el film.


Una jove doctora té un accident de cotxe després de veure una dona conduint el seu cotxe... el més sorprenent és que a part de ser el seu cotxe també era ella qui el conduia. Els esdeveniments següents comencen a ser molt misteriosos i sembla que tot gira al voltant d'uns miralls que es trenquen.
A partir d'aquí la idea de què el director està "revissant" o "copiant" un gran clàssic (La Invasión de los Ultracuerpos) comença a fer-se lloc en els pensaments de l'espectador (com a mínim d'un servidor). Persones que no sembla que siguin elles mateixes, personatges que es comporten igual que abans.... tot molt misteriós i ben amanit amb algun ensurt!!!!



Però llavors bé el desenllaç... ai, ai, ai.... aquí sembla que no sàpiga com resoldre l'embrollo que ha creat. Una imatge darrera un mirall sembla que ens vagi a portar un final sorprenent, però no. No sap acabar la història i això fa que tot el que ha construït durant la pel.lícula es caigui com un castell de cartes. La veritat és que la decepció va planejar sobre l'habitació.. però bé, crec que se li pot donar una nova oportunitat, no oblidem que va fer "Cashback"....