Mr. TERROR Inc.





David Lapham ens ofereix una història sobre un home maleït que no pot morir. Un home de passat horripilant que decideix servir a un cavaller de la foscor amb la gratificació de la inmortalitat. El seu senyor mor i pren el relleu la seva vidua. L'amor no triga a arribar entre els 2 personatges. El cos del nostre protagonista es podreix i necessita de parts de les seves víctimes per anar paliant aquest podriment i poder seguir servint el seu amor.

Però no tot són flors i violes en la vida de Mr. Terror. Un atac fereix mortalment a la seva estimada i per tenir-la sempre amb ell incorpora un dels seus braços al seu cos i mitjançant una sèrie d'encanteris fa que l'esperit de la seva estimada sempre estigui viu.



Aquestes són les premises de la història que ens presenta David Lapham i que a priori em van semblar força interessants però que a la llarga perden a mesura que avança la història. Una història que preten i no arriba o almenys a mi no em va arribar, al final tenia ganes de què s'acabés perquè ja començava a estar cansat de les ressurreccions de Mr. Terror i de què el seu cos es podrís de forma més o menys ràpida depenent de com interesés.

A més a més al final hi ha un rotllo de control sobre el braç de l'estimada que és una mica cutre, un estira i arronça que no s'acaba mai.

En definitiva, prescindible sense cap dubte.