Dead Set







És una série de la que ja havia sentit parlar i la curiositat m'estava cridant ja feia dies. Ahir per la nit desprès de sopar i haver perdut una partida al Space Hulk (injustament, tot s'ha de dir) vaig decidir que era el moment idoni per fotre-li queixalada... i mai millor dit!!!!!!!!!!!!

La idea em va semblar força "tonta" però molt ben pensada. Tot comença com en la majoria de pel.lícules que tracten el tema dels morts vivents, noticiaris que parlen de morts, gent entrevistada per la tele que assegura haver vist a gent morta tornant a la vida, desconcert entre les forces de seguretat..... mentre en el plató de Gran Hermano tot continua igual. Avui és nit d'expulsions i els treballadors no estan pendents de les notícies sino de les audiències i del públic que s'ha acostat fins els estudis per veure l'expulsat/ada.

L'onada zombie no té miraments i entra sense miraments en els estudis atacant sense pietat a tots els càmeres, guionistes, productors.... menys als concursants que al estar tancats no s'enteren de res i els zombies no poden entrar a la casa perquè estan tancats en pany i clau. Nomès una becarària és capaç d'escapar dels morts vivents que assolen els estudis i entrar on es troben els concursants. A partir d'aquí tot són situacions més o menys típiques del génere.


Personatges molt tópics que marquen molt el seu comportament i això fa que es donin escenes molt típiques, sense res nou. les escenes de sang estan més que assegurades, no us preocupeu. Els zombies no estan malament, pensava que estarien molt i molt pitjor però són bastant creïbles... sobretot en la mirada.

No és una série essencial ni molt menys, però si t'agrada el génere i no tens res més a fer durant un parell d'hores te la pots mirar.



Tràiler: www.youtube.com/watch?v=R7bUbpt5Xb0