Kick-Ass





Ala venga, sang i fetge, violència a destajo, acció a tutiplen, poca originalitat, molta diversió..... tot això i altres coses són les que t'ofereix KICK-ASS, l'obra de Millar i Romita Jr. Ara està bastant de moda fer cómics amb toc realista (dins del que cap, eh???!!!). En aquest cas Millar ens presenta un jove americà aficionat als cómics que comença a passar-li pel cap per què ningú mai, ha intentat ser un superheroi???!!!!!!




Decideix que tot i ser un noi normal i sense poders es posarà una màscara i lluitarà per la justícia als carrers de la seva ciutat. Compra el traje per e-Bay, va caminant pels carrers perquè això de saltar pels terrats és massa i no es veu en cor de fer-ho, es fa una compte al myspace i té fans a dolor, els demana que li escriguin mails amb els seus problemes i així ell pugui solucionar-los (anar patrullant és una cosa massa cansada).

Millar li dóna un toc "realista" que no sé fins a quin punt és una burla al génere dels "súpers". Les aventures i pallisses que rep el nostre heroi es van succeïnt i de sobte entren en escena altres herois, uns que són dels típics (tal i com nosaltres els coneixem) i altres que aprofiten el tiron publicitari de Kick-Ass. Aquí entrem en la part més aborrida del cómic, hi ha com unes pàgines que es perd en tonteries però bé, no desesperem que desprès recupera i entra amb força!!!!!!!!

Romita Jr. fa un treball molt correcte, tot i que la violència que es presenta no sol ser una senya d'identitat i no sé fins a quin punt va ser una bona elecció. La veritat és que els dibuixos de Romita li donen un toc d'innocència molt escaient.


Bé, un cómic molt divertit que t'ho passes bé llegint-lo i en cap moment estàs pensant a veure quan s'acaba. Divertit, violent, sàdic.... a qui li agradi ja ho sap.

P.D.... la pel.lícula d'aquí ben poquet a les nostres pantalles, he vist el tràiler i no té mala pinta!!!!!!!!!!!!... sembla que té el toc gamberro del cómic, a veure si no ho espatllen amb un final made in Hollywood.