Parker. El cazador






Has vist mai una d'aquelles pel.lícules del Bogart?.. d'aquelles amb gabardina, barret i cigarreta a la boca?... d'aquelles on apareixen fémines atractives a la par que perilloses?..... us han agradat?. Doncs llavors no us podeu perdre aquesta adaptació de l'obra de Richard Stark (pseudònim de Donald E. Westlake) duta a terme pel premiat Darwyn Cooke (Catwoman, Batman Ego...).


És impressionant com aconsegueix endinsar-te dins el món de Parker, assassí fred com pocs amb un codi d'honor i lleialtat bastant marcat. De fet Stark no havia deixat mai que cap de les adaptacions de la seva obra portés el nom de Parker. En el cas de la pel.lícula de Mel Gibson "Payback", no va deixar que aparegués el nom de Parker tot i que el film estava basat en aquest personatge. Aquesta és una senyal de què l'autor original del personatge està satisfet de la feina de Cooke.



La història ens presenta un personatge fred, calculador, sense escrúpols quan cal, que sap el que vol.... un delinqüent que es dirigeix a la comunitat criminal com a "el Sindicato" (pot destil.lar més ambient d'història negra algun personatge???). Un home traït pels seus companys delinqüents i per la seva dona, està buscant revenja sense cap mena de remordiments, venjança cega, directa i sense contemplacions.



De veritat no us vull explicar res més de la història, crec que sabent això ja teniu suficient per enganxar-vos, si no fos el cas nomès heu d'anar a la vostra llibreria i obrir aquest volum.... les il.lustracions us deixaran tan captibats que no podreu deixar-lo... us l'hareu d'emportar.