La Horde








Atenció que va de zombies!!!!!!!!!!! L'any passat a Sitges van haver-hi diverses històries de zombies, per altra banda, com sempre ha passat en el festival i sobretot des de què hi ha la zombiewalk pels carrers de la vil.la. Una de les propostes que vaig veure sobre aquesta temàtica va ser "La Horde", pel.lícula francesa que no crec que passi a ser una gran dins de la cultura zombiesca però sí que, sens dubte, és una de les més entretingudes.


Aquesta pel.lícula no ens intenta explicar que ha passat al món amb la infecció, no intenta donar una explicació a l'aparició dels morts vivents pels carrers de Paris.... només ens vol explicar que els passa als personatges de la història durant una invasió zombie i punto. Això allibera molt a la història ja que no cal esperar cap rerafons filosòfic ni res semblant, nomès t'has de deixar emportar per les brutals escenes de sang i violència a dojo.... i tot i que a mi no m'acaba d'agradar, reconec que les petites aportacions d'humor que apareixen al film estan bastant ben posades i encertades.


Per tant amics i amigues, agafaeu un carro de palomites, unes pizzes i prepareu-vos per una invasió de "come cerebros"..... sento algo... unes pases que s'apropen... una peus que s'arrosseguen.... Déu meu estan aquí...... no, no, nooooooo....... Mike, Mikeeeeeeeee...... aaaaarrrrgggghhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!