The Big Bang Theory


Gran sèrie d'humor que en aquests moments ens té el cor robat a mi i a la Sandra. Ja hem vist la primera temporada i riem molt en cada capítol. És una sèrie frikie, amb personatges totalment estereotipats. Són 4 amics científics amb una intel.ligència superior i amb un grau de frikisme també gran. També hi ha la típica noia guapa que viu al davant dels nois i un d'ells està completament colat però no s'atraveix a dir-li res.

Les situacions que es donen són poc originals però els personatges són tan genials que és igual, es fa molt divertida i molt entretinguda.

Shelton és el personatges estrella de la sèrie sense desmerèixer a cap dels altres. És un tio totalment odiós, maniàtic i altament frikie. No sap fer res més que estudiar i estudiar.... per descriure'l cap frase és millor que: "..... ya sabía que algún día saldría alguien más listo que yo, pero no pensaba que tendría nombre porque sería un cyborg".


Ell és el més normal dels 4, és com el lligam amb la part femenina de la sèrie. Més normal que la resta però també molt frikie. Aquest noia ha fet altres sèries com "Rossane", grande entre grandes.




Aquest és un pervertit de cap a peus. Tot i que hi ha sortides que són esperables, altres són inesperades i fan riure moltíssim. Encara viu amb sa mare.





L'indú no pot parlar amb les noies... amb cap. Potser és el que menys gràcia fa, però en certes ocasions la seva timidesa és molt graciosa.





La noia no té res de novedós, és una tia bona corrent i té el típic paper de noia alliberada, una mica tonteta amb els nois i que no enten als nois protagonistes.




Mireu-la... és sensacional!!!!!!!!!!