BATMAN: Cacofonía

"Quien tuvo retuvo", és una dita que sempre he sentit a casa i en moltes ocasions era certa. El cas que ens ocupa avui.... NO. Kevin Smith està perdent els papers a base de bé. Desprès de "Chasing Amy", aquest home nomès s'ha aixecat per fer "Clerks II". No entenc que ha fet que hagi perdut el nord tant en el cine com el el món dels còmics... perquè qui em digui que la miniserie d'Spiderman amb Gata Negra és bona.... mare de Déu quina porqueria!!!!!!!!!!!!

Però bé, en aquest volum del cavaller de Gotham, Bruce Wayne persegueix al seu enemic per definició.... el Joker!!!!!!! Ha aconseguit escapar-se amb l'ajuda de Deadshot que intentava matar-lo. Però un nou personatge entra en escena i la lia ben gorda.
Aquest nou personatge no parla i nomès reprodueix els sorolls que sent. La cosa no té molt de novetat ni de bo. Sembla ser que aquest pavo ha matat a diversos herois com si fossin un trofeu i ara busca a Batman... un grande. El guió és extremadament fluix, sense alicient per continuar llegint i el que és pitjor és el dibuix de Walter Flanagan.

No hi ha per on agafar-lo, no puc dir més perquè no val la pena explicar més coses, nomès una paraula: DOLENT. L'elecció del dibuixant va córrer a càrrec de Kevin Smith perquè és amic seu... amb això ja m'ho has dit tot!!!!!!!!

Obra menor de Batman, molt per sota de les possibilitats del personatge i realment decebedora aventura de Kevin Smith. El més fotut és que sembla que el personatge del dolent pot tenir continuitat..... espero però, que els autors no.
P.D... que no us enganyi aquesta última il.lustració, no és de l'amic del Kevin... és de l'Andy Kubert, que si haguès fet ell els dibuixos de la saga podríem haver disfrutat almenys d'un bon dibuix.