Let me In

Fan el remake de la sueca "Let the Right one in". Grandiosa la pel.lícula original. Pel meu gust una gran pel.lícula de vampirs que aconsegueix donar una nova volta de "tuerca" al tema vampíric. Tant pel que fa a la visió de la temàtica com a l'estètica. Grandiosa i una de les grans triunfadores del festival de Sitges del 2009.
Ara USA ha decidit fer el seu refregit. La sort que tenen és que molta gent del país de l'estatua de la llibertat, no haurà vist la pel.lícula original i per tant els pot semblar d'una gran inventiva aquest film quan no és res més que un remake.... però bé, que hi farem.
Els actors que hi participen són bastant prometedors, la "Hit Girl" de "Kick-Ass" i el fill de Mortensen a "The Road". Aquí us linkejo el tràiler de l'adaptació americana, per suposat està molt més plena d'acció que l'original, de fet un poso els 2 tràilers i així podeu comparar.
Per cert, el festival de Sitges del 2010 inaugura la secció del fantàstic amb aquest remake. Intentarem anar a veure que tal!!!! Ja sé que la decepció pot ser enorme però és que tracta de vampirs i la predecesora és descomunal.

Tràiler (2009): http://www.youtube.com/watch?v=sZJUgsZ56vQ



Tràiler (2010): http://www.youtube.com/watch?v=qjavOLdPk1c




P.D...espero que no hagin desvelat el final de la pel.lícula amb el rotllo del morse al final del tràiler... seria per matar-los!!!!!!!!

1 comentari:

Sand ha dit...

Bueno.. també pot estar bé, no?