ADAMANTIUM NEWS: Paul Dini a "Ultimate Spiderman", "Green Lantern 2.. i 3", "Skyline", "Outcast", "Sudor Frío", T.Scott "Unstoppable" i "Nemesis"...

Bon dia a tothom. Bé, trona a ser dilluns i aquesta setmana pinta d'allò més bé, solet a l'oficina, ningú dient-me res.... són com unes vacances dins de la feina, realitat o somni..... haig de deixar de pensar en "Inception". Bé comencem....


1- Tenim una notícia força impressionant i és que Paul Dini, home DC per excelència, passa a col.laborar amb Loeb i altres artistes en la sèrie televisiva d'animació "Ultimate Spiderman", que s'estrenarà al 2011. Per mi és una gran notícia, recordem que aquest home estava darrera de la grandiosa sèrie d'animació de "Batman Animated Series", va ser un dels guionistes de "Lost" i ha creat alguns dels còmics més destacats del cavaller de Gotham. Per mi una excel.lent notícia, a veure si aconsegueix donar un toc una mica més fosc a Spidey, que últimament sembla que els seus còmics estiguin dirigits a adolescents de 14 anys.....



2- Sembla ser que els responsables de Warner Bross han comentat que es farà "Green Lantern 2"... i fins hi tot la tercera part!!!!! Es comenta que les rodaran en paral.lel i per tant tindríem racions de Green Lantern al 2011, 2012 i 2013. Volen transformar Nueva Orleans en Coast City.... a veure que tal els hi surt. Una mica arriscat crec jo, sobretot sense saber que tal sortirà la primera part. Mira que si haguessin fet el mateix amb el Superman de Brian Singer.....

3- Pòster de "SkyLine", la producció que sembla ser que arrassarà en taquilles i videoclubs. No sé que tal estarà però de moment el que es va ensenyar a la Comic-Con va causar una gran impressió.


4- Tenim una peli de terror anglesa que, tot i semblar de baix pressupost i que poder no té molt bona pinta, a mi m'han entrat ganes de veure-la!!!. Us deixo el pòster i el tràiler.



Tràiler: http://dai.ly/aiZ0U9

I del mateix pal tenim una pel.lícula argentina de por que es titula "Sudor Frío". A veure que tal perquè la última argentina de por que vaig veure "Aparecidos" em va deixar una mica fred. Pòster i tràiler.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=KJYaERKowzg&feature=player_embedded


5- Tony Scott està en boca de tothom. Ha aparegut el tràiler de la seva nova pel.lícula "Unsttopable" protagonitzada per Denzel Washington i Chris Pine (el jove capità Kirk de J.J. Abrahams). La història es basa en un tren que no es pot parar perquè està descontrolat i els 2 protaes l'hauran d'aturar... no acabo de veure la trama, si tens un tren desbocat fs-lo descarrilar, no?.... bé, no sé.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=DC6QM8y0ejo

Una altra notícia on es troba implicat Tony Scott és l'adaptació del nou còmic de M.Millar que encara no ha sortit a la venta, "Nemesis". Es tracta, segons paraules del propi Millar, de com seria Batman si aquest haguès decidit ser dolent. Com a mínim és curiosa la trama tot i que no molt original, a veure en què acaba tot això.

6- Ja tenim dolent per la pel.lícula que intentarà rellençar la saga aràcnida, es tracta de Christoph Waltz i es comenta que faria el paper de "Hombre Lagarto". De moment són rumors ja que aquest actor també té en agenda fer de Richelieu en la nova adaptació de Paul W.S. Anderson.

7- S'estrenarà en breu un remake de l'escandalosa "I Spit on your Grave" (1978). Jo no he vist la pel.lícula original però sembla que el remake pot estar molt bé. Una noia és violada per uns bàndals i la seva venjança serà terrible. L'originalitat no serà pas una de les seves virtuts, no?

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=2zU3U-9B3fE


8- Pels amants de la petita Chi (com la meva pichina), ja no cal que espereu més!!!!!. Aquest més de setembre apareix el número 6!!!!!!!... portarà una foto de la Pitufa?... el número 7 segur que en porta una del Nino!!!!!!!!!!!


9- Foto del rodatge de "Piratas del Caribe 4", aquí tenim el vaixell on estan treballant el bo de Sparrow i la P. Cruz.


1 comentari:

Sand ha dit...

Per fi el nou de la Chi!!!!!!!!!!!